Onderweg met de fijnste en mooiste items zoals een Wildride peuterdraagzak, mombag of rugzak van studio Noos

Toon 1 - 24 van 34
More filters

Hey daar, avonturiers! Bij Cozy Kids begrijpen we dat avonturen buiten de deur beginnen. Daarom hebben we de categorie 'Onderweg' samengesteld, boordevol met coole spullen voor kinderen en baby's om in stijl de wereld te verkennen.

Rugzakken voor kleine ontdekkers

Onze collectie rugzakken voor kinderen is perfect voor kleine ontdekkingsreizigers. Of ze nu naar school gaan of op een spannende excursie, onze selectie rugzakken zijn niet alleen superfunctioneel, maar ook mega hip! Laat je kleintjes hun spulletjes dragen met trots. We hebben de superleuke dieren rugzakjes van Trixie. Een te gekke olifant, vos of leeuw. Of de rugzakjes van minirodini, ook ontzettend leuk. Hier maak je zeker de blits mee op de peuterspeelzaal, school of een gezellige logeerpartijtje.

Ook papa en mama maken de blits onderweg

Voor de papa’s en mama’s die altijd goed voorbereid willen zijn, hebben we ook het nodige. We hebben stijlvolle tassen van Liewood en handige luieretuis van Alwero. Geen gedoe meer, gewoon alles wat je nodig hebt om jouw kleintje gelukkig te houden, op een slimme en modieuze manier.

Draagzakken voor de kleinste kleintjes

Voor ouders met kleine wondertjes hebben we de beste draagzakken in huis. Houd je baby dichtbij en knus terwijl je samen avonturen beleeft. Met de Wildride draagzakken wordt het dragen van je kleintje een fluitje van een cent. Wildride draagzakken zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook stijlvol. Of je nu kiest voor een coole print of een tijdloze effen kleur, je ziet er altijd geweldig uit met je kleintje op sleeptouw. Met deze draagzakken is je kleintje blij, jij blij, en dat alles in stijl.

Bij Cozy Kids willen we dat jullie avonturen soepel en stijlvol verlopen. Ontdek onze 'Onderweg' categorie en maak de reis net zo leuk als de bestemming.