Lekker spelen met harige vriendjes doe je met onze te gekke knuffels

Lekker spelen met harige vriendjes doe je met onze te gekke knuffels

Toon 1 - 17 van 17
More filters

Voor de gezelligheid moeten er natuurlijk wel wat vrienden aanwezig zijn op de kinderkamer. Welke van deze schatjes wordt de nieuwe beste vriend van jouw kind?

Nog een favoriet product bij CozyKidz en niet alleen van de klanten, maar van het hele team. Knuffels en poppen zijn er in alle categorieën. Sommige vertellen een verhaal, andere bieden comfort en worden jarenlang favoriet en iedere dag aan de hand meegedragen en geknuffeld. De knuffels en poppen van onze bekende merken zijn met de hand gemaakt van de meest natuurlijke materialen. Er zijn producten die in Nederland worden gemaakt, maar bij aanschaf van andere merken steun je bijvoorbeeld een werkgelegenheidsproject in het buitenland. Zo heeft niet alleen elke knuffel een eigen verhaal, maar weet je ook dat je een goede keuze maakt uit ons assortiment.

Bij de keuze voor een pop of knuffel kan je op verschillende dingen letten. Bedenk van tevoren wanneer de knuffel het meest gebruikt zal gaan worden. Is de knuffel makkelijk beet te pakken door kleine handjes? Is de pop of knuffel lekker zacht, of is dat niet zo belangrijk? Moeten de kleuren en het ontwerp juist aanspreken? Kies je dan voor een stoere of juist een lieve pop of knuffel? Het is ook een idee om een pop uit te zoeken waar een serie van te krijgen is. Zo kan je de verzameling altijd uitbreiden. Of is het juist belangrijk dat de pop makkelijk te wassen is?

Zo is LuckyBoySunday een Deens merk dat eigenlijk bekend is geworden om de grappige fantasie dierenknuffels. De knuffels komen heel modern over, maar zijn door hun ontwerp en uitstraling toch ook erg vertrouwd. De knuffels zijn 30 cm groot en gemakkelijk schoon te maken. De poppen van dit merk hebben wel menselijke trekken, of zijn het toch dieren? De poppen worden in Bolivia gemaakt en zijn volledig fair trade, wat natuurlijk een prettige gedachte is. Door het gebruik van alpaca wol zijn de poppen superzacht en heel knuffelbaar, en kunnen in de wolwas gewassen worden.

De knuffeldoeken zijn ook niet meer weg te denken als vaste knuffel voor de kleintjes. Altijd handig om een paar van te hebben, want knuffeldoeken kunnen heel wat hebben en zullen naast de knuffel altijd handig zijn om wat viezigheid op te vangen. Het merk Fabelab heeft een leuke serie van biologisch katoen dus lekker zacht en makkelijk te wassen. Je kunt kiezen uit een beer, konijn of een poes.