Decoreer de kinderkamer met onze posters en muurstickers

Decoreer de kinderkamer met onze posters en muurstickers

Toon 1 - 24 van 63
More filters

Bij CozyKidz hebben we een uitgebreide collectie posters van onze favoriete merken. In elke poster herken je dan ook de kwaliteit van de ontwerper en van het product zelf. Een poster is leuk om een kale plek in de kinderkamer of kinderhoek in de huiskamer op te vrolijken. Bij ons geen schreeuwende kleuren, maar goed ontworpen posters, waarachter een mooi verhaal schuilt. Neem even de tijd om onze hele collectie te bewonderen. Je kunt ervoor kiezen om de poster zo op te hangen; daar is de kwaliteit goed genoeg voor. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de poster in te lijsten. Als je ook nog een passe-partout gebruikt, krijg je een prachtig focuspunt in de kamer, waar je veel plezier van zult hebben. Een echt kunstwerk.

Hou je van fantasievolle karakters in de kinderkamer en is het net even te veel om een hele wand te behangen met een van de thema’s van het bekende merk Mrs Mighetto? Kies dan voor een poster in plaats van een behang van dit merk. Het zal zeker niet te druk worden in de kinderkamer en de grote ogen zijn zo sprekend van karakter, dat ze toch zullen opvallen. De posters van Mrs Mighetto zijn uniek en de series worden slechts in een gelimiteerde oplage gedrukt. Bij iedere poster zit het verhaal achter de fantasiefiguur inbegrepen in het Engels en Zweeds.

Met muurstickers geef je net dat leuke speelse accent dat een kamer een kinderkamer maakt. En ze hoeven niet eens heel erg groot te zijn. Een klein accent hier en daar maakt al een wereld van verschil. En bijkomend voordeel; ze zijn makkelijk te verwijderen wanneer je kindje weer toe is aan iets nieuws!

Kijk eens bij ons uitgebreide assortiment muurstickers. We verkopen onder andere super schattige muurstickers van het Deense merk That's Mine. Met deze muurstickers kun je de muur prachtig decoreren en kan je kleintje zijn of haar fantasie op volle toeren laten draaien. 

Het ophangen van posters kan op veel manieren. Kijk maar eens op Pinterest om een idee te krijgen. Dan zie je mogelijkheden van plakkers, knijpers, kleerhangers, draadsystemen en meer. De posters van CozyKidz zijn op zwaar papier gedrukt, minstens 170 gram, en kunnen inderdaad rechtstreeks op de muur gehangen worden. Je kunt ook overwegen om posters achter (plexi-)glas in te lijsten. Overweeg dan wel of de posters niet te zwaar worden en je geen last krijgt van spiegelingen.

Ferm Living
De houten frames van Ferm Living bestaan uit twee houten mooie latten om de poster in te klemmen. Een ingelijste poster kan dan middels een leren koord, welke is meegeleverd, aan een spijker of schroef worden opgehangen. Het is een mooie oplossing om posters op te hangen en de posters kunnen ook makkelijk worden vervangen. De posterframes van Ferm Living zijn er in twee maten, A3 en 50 x 70 cm.

Thabto
De magnetische posterframes van het Engelse merk Thabto zijn ook superhandig. Je kunt er posters in een handomdraai mee ophangen. Door het magnetische systeem beschadigen de posters niet; de poster wordt geklemd tussen het achterste en het voorste deel van de latjes. De frames zijn gemaakt van duurzaam hout en in drie kleuren leverbaar, hout, zwart en wit. Deze frames zijn geschikt voor posters van A3-formaat en kunnen met een meegeleverd koord opgehangen worden of de achterste lat kan direct in de muur geschroefd worden. Het is heel makkelijk om posters om te wisselen en het ziet er ook nog eens heel mooi uit.