Opgeruimd staat netjes met deze opbergers

Opgeruimd staat netjes met deze opbergers

Toon 1 - 24 van 44
More filters

Een overzichtelijke kamer geeft veel rust en zorgt ervoor dat je zorgvuldig uitgezochte accessoires de show stelen.

Bij sommige mensen zitten het in de genen om op te ruimen, wat daar logisch op volgt is dat het bij anderen zeker niet in de genen zit. Daaruit moeten we dan maar de conclusie trekken dat je opbergen zo leuk mogelijk moet maken. Misschien dat het dan iedereen lukt om alles netjes een plek te geven als je er klaar mee bent. En daar doen we bij CozyKidz graag aan mee. We hebben een hele reeks van opbergmanden en andere oplossingen om het opbergen van spullen, van klein naar groot, zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Misschien wel zo leuk dat de kleine het al snel onder de knie krijgt.

Opbergmanden
Er zijn opbergmanden in verschillende vormen en maten. Het is aan jou om te beslissen wat je erin gaat opruimen. Wordt het speelgoed, of knuffels, of ben je meer op zoek naar een mand voor het opruimen van de was, toiletrollen, ballen, winter- of zomerkleding, lapjes stof, bolletjes wol of luiers? Aan jou de keus. Let bij het uitzoeken van de perfecte opbergmanden op hoeveel ruimte je hebt en of de mand makkelijk op te pakken moet zijn met handvatten of soortgelijks.

Ferm Living
Houd je van strak en modern Deens design? Dan moet je zeker eens naar de producten van Ferm Living kijken. Ze zijn strak ontworpen, van mooie, biologische materialen gemaakt en goed afgewerkt. Het wordt een plezier om (samen met de kleine?) de kamer weer aan kant te krijgen.

Wasmanden
Houd je van alles in dezelfde stijl? Veel van de opbergmanden zijn ook in een grotere maat te krijgen en worden dan wasmand genoemd. Het is natuurlijk aan jou of je die mand dan ook als een wasmand gaat gebruiken.