Slingers om de babykamer en kinderkamer mee te versieren, iedere dag een feestje!

Slingers om de babykamer en kinderkamer mee te versieren, iedere dag een feestje!

Toon 1 - 8 van 8
More filters

Een mooie slinger maakt van je kinderkamer echt iets gezelligs. Fleur hoekjes, planken of hemeltjes op met een vrolijke gekleurde slinger. Het combineren van slingers en posters en mobiles maakt het helemaal gezellig!

Slingers hebben altijd iets vrolijks en hoeven tegenwoordig niet meer alleen op verjaardagen opgehangen te worden. De slingers die CozyKidz in het assortiment heeft zijn speciaal ontworpen voor de kinderkamer en maken een standaard kinderkamer al snel gezellig. Je kunt een hoekje, planken of kast makkelijk opfleuren met een vrolijk gekleurde slinger. Er is ook een leuke slinger met strikken te krijgen. Die kan gewoon aan de muur worden gehangen en vrolijkt de kamer al snel op. Iedereen wordt toch blij van strikjes? Let bij het versieren van de kamer met slingers wel op veiligheid. Het is dan ook beter om geen slingers aan het ledikantje te bevestigen.

De aloude bekende vlaggetjes als driehoekjes aan een lijn zijn nu in een duurzaam ontwerp gecreëerd door merken als Cam Cam Copenhagen en Fabelab. Zo zitten er bij Cam Cam Copenhagen 12 vlaggetjes aan 2.30 meter koord en bij Fabelab 12 vlaggetjes aan 1.50 meter koord. Gemaakt van biologisch katoen, dus duurzaam. Geweldig om de huiskamer of tuin (tijdelijk) mee te versieren, maar ook een vrolijke manier om de kinderkamer aan te kleden en een langere tijd als vrolijke accessoire te laten hangen. De katoenen slingers zijn te krijgen in leuke kleurencombinaties als mint, blauw, nude en blush en wat dacht je van de kleurencombinaties twilight and nightfall? Dat past vast wel bij jouw kleine in de kinderkamer.

Mrs Mighetto staat bekend om de sprookjesfiguren. Kijk eens naar de papieren slingers uit de collectie The Forgotten Tivoli. Deze laten goed zien wat voor ontwerpen er zijn bij dit Zweedse merk. Misschien leveren de slingers wel genoeg inspiratie om de hele kamer een keer aan te pakken, waar de schattige slingers van karakters Miss Frankie of Bill een belangrijke bijdrage aan zullen leveren. De slingers zijn gemaakt van papier en er zijn houten kralen gebruikt tussen de figuurtjes in. Het combineren van slingers en posters maakt de kamer helemaal gezellig. Voor een sprookjesachtig resultaat ben je bij Mrs Mighetto helemaal aan het juiste adres.