Trixie

Toon 1 - 24 van 25
More filters

Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert Trixie een wereld die verbeelding stimuleert.

Bij Trixie staat de oneindige fantasie van kinderen centraal. Van baby tot tiener, kinderen hebben een grenzeloze fantasie die ze gebruiken om de wereld om hen heen te ontdekken. Met het uitgebreide assortiment van Trixie creëer je een warme thuis die de verbeelding ten volle laat floreren.

Trixie gelooft in een toekomstgerichte en holistische aanpak. We coördineren zelf het volledige ontwerp- en ontwikkelingsproces om ervoor te zorgen dat onze ontwikkelingen perfect in overeenstemming zijn met onze waarden. Bij het ontwerpen vinden we het van belang om de behoeften van de ouders en kinderen van vandaag te begrijpen en hierin te verwerken. We volgen de leefwereld van jonge ouders op de voet. Dit resulteert in producten die goed passen bij hun levensstijl en die alle essentiële productfunctionaliteiten vervullen.

 

Onze holistische aanpak omvat ook een diep respect voor de planeet. Wij geloven dat verantwoorde keuzes moeten worden gemaakt om een gezonde toekomst voor onze kleinkinderen te garanderen. Daarom gebruiken wij uitsluitend materialen van hoge kwaliteit en informeren wij onze klanten over hoe zij de levensduur van producten maximaal kunnen verlengen. Zo zijn onze producten bestand tegen de taaie liefde van uw kleintjes en kunnen ze generaties lang worden doorgegeven.

 

Trixie biedt alles wat je nodig hebt om jouw kleintje te verwelkomen, je peuter te verwennen of je eersteklasser naar school te sturen! Je kan bij Trixie terecht voor alle benodigdheden voor de slaapkamer, decoratieve elementen, kwalitatieve bad- en kinderkamerproducten, alle must-haves voor een gezellige maaltijd en handige accessoires voor als je op stap bent. Kleuren staan centraal. Zorgvuldig geselecteerde kleuren resulteren in een reeks producten die prachtig met elkaar combineren, zodat je je eigen speeltuin kunt creëren van waaruit je fantasie de vrije loop kan gaan.