Newborn kleding voor de pasgeboren babytjes

Het eerste pakje en schattige mutsje voor je kleintje vind je overzichtelijk op deze pagina met newbornkleding.
Onder andere kleding van merken als Nixnut, Marmar en Lil Atelier. Verkrijgbaar in maat 44 tot en met 68.

Toon 1 - 24 van 58
More filters

Newborn Kleding: Warm Welkom voor de Allerkleinste Schatjes!

Hallo aanstaande en kersverse ouders! Jullie weten als geen ander dat de komst van een baby een waar wonder is. En wat is er nu mooier dan die prille babytijd door te brengen in kleding die niet alleen comfortabel is, maar ook past bij jullie eigen unieke stijl? Bij Cozykidz begrijpen we dat als geen ander. We hebben de perfecte newborn babykleding om jullie kleintje warm welkom te heten.

Zachte stoffen voor de tere huid

Als kersverse ouders willen jullie alleen het allerbeste voor jullie baby. Onze babykledingcollectie is ontworpen om jullie baby warm, gezellig en vooral comfortabel te houden. We hebben zorgvuldig zachte materialen geselecteerd, zoals wol van topmerken zoals Marmar, Phil&Phae en Nixnut. Denk aan een warme knuffel, maar dan in kledingvorm.

Stijlvolle Keuzes voor Kleine Wondertjes

Of jullie nu op zoek zijn naar een schattige romper, een lief boxpakje of een schattig mutsje, onze selectie newborn babykleding biedt voor ieder wat wils. We hebben zowel collecties voor baby meisjes als baby jongens, omdat stijlvol zijn geen leeftijd kent. Verkrijgbaar vanaf maat 44 tot en met maat 68.

Liefdevolle Details

Het zijn vaak de kleine dingen die het grootste verschil maken. Daarom bieden we ook een prachtige selectie van babyaccessoires, zoals Hvid sokjes en slofjes. Deze schattige details maken elke outfit compleet en houden jullie baby lekker warm, of jullie nu binnen knuffelen of naar buiten gaan voor avonturen.

Online Bestellen of Gezellig Winkelen

Jullie als ouders hebben het al druk genoeg. Daarom bieden we het gemak van online shoppen, zodat jullie op elk moment van de dag kleding kunnen uitzoeken voor jullie kleintje. Maar we nodigen jullie ook van harte uit om onze winkels in Venlo en Panningen te bezoeken. Daar kunnen jullie onze prachtige collectie newborn babykleding in het echt bekijken en persoonlijk advies krijgen.

Kies voor de beste babykleding voor jullie pasgeboren kleintje. Bij Cozykidz geloven we dat elk kleintje een warm welkom verdient, en we staan klaar om jullie te helpen bij het vinden van de perfecte outfits en accessoires. Welkom in de bijzondere wereld van newborn baby's bij Cozykidz, waar liefde en stijl samenkomen.