Speelgoed voor de allerkleinsten zoals bijtspeelgoed en rammelaars

Toon 1 - 24 van 123
More filters

Zodra je merkt dat jouw baby op een knuffel of speen begint te bijten, of met zijn handje naar de mond grijpt, dan zou het best zo kunnen zijn dat jouw kleine tandjes begint te krijgen. Dit kan behoorlijk hinderlijk zijn, het doet pijn en kan jeuken. De baby kan humeurig worden, vaker huilen en zelfs met vlagen koorts hebben. Kijk dan even goed in het mondje van jouw baby; is het tandvlees roder en een beetje gezwollen, dan zou het dus zomaar kunnen zijn dat de eerste tandjes een weg naar buiten zoeken. Een bijtring kan dan verlichting bieden; een bijtring werkt pijnstillend bij het doorkomen van de tandjes en kiezen, daarnaast kan het ook nog eens als educatief speeltje fungeren: een ideaal babyspeeltje dus. Een bijtring is ook erg leuk om te geven als kraamcadeautje; een bijtring komt immers vroeg of laat altijd wel van pas en daarnaast vind iedere baby het fijn om ergens op te kunnen sabbelen. Lees meer over het kiezen van een veilige bijtring op zwangerwat.nu.

Rammelaars
Het is je misschien al opgevallen dat een van de eerste dingen die een baby kan is het dichtknijpen van de handjes. Bied een vinger aan en daar maakt de kleine graag gebruik van. Het kan zelfs lastig zijn om los te laten. Daar zijn rammelaars voor gemaakt. De kleine kan ze makkelijk vastgrijpen en een zacht gerinkel van de rammelaar kan daarna leiden tot een waar orkest. Het gerinkel van de rammelaar kan de motorische ontwikkeling van de allerkleinsten stimuleren. Bij CozyKidz kan je terecht voor verantwoorde rammelaars die zijn gemaakt van veilige en gecertificeerde materialen. Lees alles over de veiligheid van rammelaars op veiligheid.nl.

De meningen zijn erover verdeeld of een babygym wel het ideale speelgoed is voor jonge baby’s. Stimuleert het de ontwikkeling of leiden speeltjes eigenlijk alleen maar af? Kies in ieder geval voor speeltjes die rust uitstralen en veilig zijn. Bij CozyKidz ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij verkopen de babygyms van Loullou en Sebra, waarbij kwaliteit voorop staat en de kleine niet over-gestimuleerd zal worden. Meer lezen over het aanschaffen van een verantwoorde babygym? Lees dan eens de blog van Sylvie Zuijdam op inbakeren.nl.

Je ziet tegenwoordig vaak felle, lichtgevende en babyspeeltjes met een geluidje erin. Natuurlijk worden baby's hierdoor geboeid, maar ook afgeleid en onrustig. Bij CozyKidz kiezen we een andere weg. Wij hebben gekozen voor babygyms die aansluiten bij de natuurlijke ontwikkeling van je kindje, zonder onnodige afleiding waar hij van kan schrikken. Met een eenvoudige babygym kan jouw kleine zelf rustig op onderzoek uit als hij hiervoor klaar is.

De 1st Play Babygym van Loullou is prachtig strak vormgegeven en helemaal van hout gemaakt. Loullou is een Deens bedrijf dat is opgericht door Lærke Rune, een product- en meubelontwerper. Hij creëerde speelgoed van duurzaam hout en organische materialen waarmee kinderen hun creativiteit en verbeelding kunnen ontwikkelen. De serie ziet er niet alleen mooi uit maar is ook mooi gemaakt en wat belangrijk is; kinderen kunnen er hun fantasie de vrije loop mee laten. Je kunt zelf bepalen wat voor speeltjes je aan de babygym hangt en deze mee laten groeien met de behoeften van je kind en overeen laten komen met de ontwikkelingsfase waarin het zich bevindt. De ontwikkeling van kinderen is volgens Loullou een heel puur en natuurlijk proces, waarbij hun serie speeltjes voor aan de babygym geheel aansluit.