In bad gaan wordt nog leuke met ons badspeelgoed

Toon 1 - 13 van 13
More filters

Leuk om te winkelen voor badspeeltjes. Het betekent dat je de tijd gaat nemen om van de badtijd van de kleine een feestje te maken. De leuke kanten van badtijd zijn bekend, de kleine wordt weer helemaal schoon, gaat lekker ruiken en je hebt gezellig tijd met zijn tweeën. Let wel altijd op de veiligheid van kleine kinderen in bad, raadpleeg bijvoorbeeld eens de website van www.veiligheid.nl.

Op zoek naar het beste badspeeltje op de markt?
Bij CozyKidz staan we achter het assortiment van leuke en veilige badspeeltjes van het merk Oli & Carol. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijke rubber uit Hevea bomen en zijn gecertificeerd eco-vriendelijk. De badspeeltjes zijn niet alleen geweldig om mee te spelen, maar ook veilig genoeg voor de allerkleinste om lekker in te bijten. Fijn voor de maanden dat je kleine last heeft van doorkomende tandjes. Alle badspeeltjes van Oli & Carol blijven goed drijven dus reken maar op heel wat speelplezier. Er zitten geen gaatjes in de badspeeltjes van Oli & Carol en er kan dus geen water in komen en dat scheelt heel veel bacteriën en viezigheid. Je hoeft de badspeeltjes  alleen maar even met wat zeep af te spoelen en ze zijn klaar voor het volgende badfestijn. De speeltjes worden ontworpen in Barcelona en geproduceerd in Marokko.

Wie wil er niet een badspeeltje in vorm van een Kever?
Er is een uitgebreid assortiment van eendjes, bootjes, autootjes (kevers) en allerlei dieren in een variatie aan kleuren. Erg leuk accessoire en een heel goed idee om cadeau te geven.