Mobiles & Muziekhangers voor een knusse babykamer en kinderkamer

Mobiles & Muziekhangers voor een knusse babykamer en kinderkamer

Toon 1 - 24 van 25
More filters

Mobiles zijn een van de bekendste accessoires voor de kinderkamer en CozyKidz heeft dan ook een groot aanbod in mobiles. Bijna al de merken waar wij een fan van zijn, hebben een mobile in hun collectie. Ze zijn stuk voor stuk erg schattig, lief en vragen om aandacht zonder dat ze afleiden of kleine kinderen wakker zullen houden. Enkele modellen hebben een muziekdoosje, wat helpt in de dagelijkse routine om de kleine naar bed te krijgen. Zo kan je een vast patroon creëren van verzorging, knuffels, verhaaltje, instoppen, kusje en afsluiten met een muziekje.

De mobiles geven ieder voor zich inspiratie voor een verhaaltje. Zo komen er verschillende thema’s terug die in iedere kinderkamer passen en goed combineren met andere accessoires of verzorgingsartikelen in onze collectie. Konges Sløjd heeft een serie handgemaakte mobiles met vilten wolken en leren druppels en komt Cam Cam Copenhagen met een muziekmobile in de vorm van een regenboog en het melodietje van ‘Somewhere over the Rainbow’. Kies ervoor om de mobile boven het ledikantje te hangen, of boven de commode of aankleedtafel. Sommige modellen kunnen ook gewoon aan een haakje aan de muur of in het kozijn.

Naast de mobiles en muziekmobiles hebben we ook droomvangers in de collectie en wel van het Nederlandse merk Bisou de Lou, die met de hand worden gemaakt van hout, touw en stof. Staat de kinderkamer in het teken van sprookjes, dan zal de keuze al makkelijk vallen bij het merk Mrs Mighetto, waarvan CozyKidz drie verschillende mobiles heeft, die helemaal passen binnen het thema van je kinderkamer. Zoals gezegd is er voor iedere kamer en ieder budget wel een leuke mobile uit te kiezen. Zelfs binnen het marine-thema is er plek voor een mobile, zoals de seaside mobile van het merk Ferm Living.

Alle mobiles zijn van hoge kwaliteit en met de hand gemaakt. De muziekdoosjes van Eef Lillemor® en Liewood spelen het klassieke slaapliedje Lullaby van Johannes Brahms. Bijna alle mobiles en muziekdoosjes worden in een leuke verpakking verstuurd en zijn daarmee uitermate geschikt om cadeau te doen aan de jonge ouders. Let er voor de veiligheid op of de mobiles en muziekdoosjes door de kinderen zelf als speelgoed kunnen worden gebruikt of om zelf het muziekje aan te zetten.