Op zoek naar een cadeautje? Bekijk de collectie kraamcadeautjes en andere cadeautjes hier

Toon 1 - 24 van 52
More filters

Bij Cozy Kids helpen we je graag met het zoeken van een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een kraambezoek. In onze categorie 'Cadeautjes' hebben we een schatkist van perfecte presentjes verzameld. Naast kraamcadeaus helpen we je ook graag met het vinden van leuke cadeaus voor jouw kleintje, of voor jezelf.

Leukste kraamcadeautjes voor de nieuwkomers

Bij Cozy Kids snappen we dat de komst van een nieuw kleintje één groot feest is. In onze 'Kraamcadeautjes' sectie hebben we een geweldige verzameling cadeautjes samengesteld. Duik in onze collectie met de liefste kraamcadeautjes die we speciaal hebben uitgezocht om de geboorte van de kleine te vieren. We hebben alles, van schattige knuffels tot prachtige dekentjes en schattige kleertjes. Alles om die kleine hummeltjes een warm welkom te geven.

Creatieve cadeau-ideeën voor alle gelegenheden

Of het nu een verjaardag, babyshower, of gewoon een 'zomaar'-cadeautje is, wij hebben een overvloed aan leuke en originele cadeau-ideeën om uit te kiezen. Onze cadeaus zijn met veel liefde geselecteerd, zodat je altijd iets vindt dat past bij de stijl en smaak van de ontvanger. Bij Cozykids begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om iets leuks te vinden, daarom hebben we de leukste wenskaarten met de liefste boodschappen. Zo zit je altijd goed! Met de items van Sweet Petit Jolie kun je de leukste cadeautjes voor iedere gelegenheid creëren en ben je altijd in de roos.

Cadeautjes tijdens de zwangerschap

Een zwangerschap is enorm bijzondere en moet zeker gevierd worden. In onze categorie 'Cadeautjes voor een Zwangerschap' hebben we een liefdevolle collectie samengesteld om aanstaande ouders te verrassen en te verwennen tijdens deze speciale tijd. Elke aanstaande mama verdient dan ook nog net wat extra verwennerij. In onze collectie vind je de fijnste verzorgingsproducten voor de mama-to-be, zodat ze zich op haar best kan voelen tijdens deze bijzondere periode.

Duurzame cadeautjes die langer meegaan

We zijn groot voorstander van duurzaamheid, zelfs als het aankomt op cadeautjes. Daarom hebben we een verzameling topkwaliteit, duurzame geschenken die niet alleen een leven lang meegaan, maar ook nog eens generaties lang plezier bezorgen. Denk aan stoer houten speelgoed en tijdloze boeken.

Bij Cozy Kids vinden we het belangrijk om bijzondere momenten te vieren, en zwangerschap is daar een van. Ontdek onze liefdevolle cadeautjes en maak aanstaande ouders blij met de leukste spulletjes. Shop nu en verras met liefde!