Geef je kind alles wat het nodig heeft met de mooiste en fijnste verzorgingsproducten voor baby´s en kids

Toon 1 - 24 van 146
More filters

Bij CozyKidz staat kwaliteit voorop, en onze verzorgingsproducten zijn daar geen uitzondering op. Ontdek onze selectie zachte babyoliën, milde shampoos en andere hoogwaardige producten die speciaal zijn ontworpen voor het tere huidje van je kleintje.

De eerste tandjes zijn uniek!

Van het eerste schattige lachje tot de eerste tandjes. Ontdek de selectie zachte, veilige en stijlvolle items die zijn ontworpen om dit bijzondere mijlpaalmoment nog specialer te maken. Van schattige bijtringen tot trendy opbergdozen voor die kostbare melktandjes. We begrijpen dat dit een speciaal moment is voor jou en je kleintje, daarom hebben we items die niet alleen functioneel zijn, maar ook nog eens mooi zijn.

Lekker knoeien

Heerlijk! Lekker knoeien, broodjes pindakaas, pasta met tomatensaus of wat dacht je van appelmoes? Allemaal heerlijk natuurlijk, maar we vinden het wel fijn als de kleren ook en beetje netjes blijven. Want was hebben we al genoeg. Daarom hebben we items geselecteerd die duurzaam en eenvoudig te reinigen zijn. Van schattige slabbetjes tot praktische lunchboxen.

Wij willen alleen het beste voor jouw baby!

CozyKidz is zeer kritisch! Daarom selecteren we al onze producten met de grootste zorg.

Zo zijn onze swaddles niet allen de mooiste die we konden vinden, maar ook van organisch katoen en heerlijk groot zodat je je kleintje er jaren in kan blijven wikkelen.Verder vind je in deze categorie onze prachtige sellectie hydrofiele doeken. Ze zijn allemaal gemaakt van katoen en voor vele doeleinden te gebruiken. Kijk ook een naar onze collectie aankleedkussens? Hiermee maak je de commode comfortabelere plek om jouw baby te verschonen of aan te kleden.

De fijnste speentjes en accessoires voor jouw kleintje

Voor de allerkleinsten hebben we de fijnste speentjes met de leukste bijpassende accessoires. Duurzaamheid en veiligheid staan ook hier voorop. De speentjes van Bibs en Hevea zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Alleen het beste voor jouw kleintje. Met onze leuke speenkoorden raak je deze speentjes ook nooit meer kwijt. Altijd handig. Een ander favorietje voor de allerkleinsten maar zeker ook voor de al wat grotere kinderen, een speendoekje van Huid of Jollein. Naast dat het ontzettend handig is om het speentje makkelijk te vinden is het ook nog eens een geweldig knuffeldoekje die jaren mee kan gaan.