In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

nl| en

Over ons

Een nieuw gezicht…

Al jaren had ik de droom om ooit iets voor mezelf te beginnen. Twijfels en onzekerheid hebben me echter altijd tegengehouden om de sprong in het diepe te wagen. Tot het moment dat ik in contact kwam met Hebe, de vorige eigenaresse van CozyKidz.

Ze vertelde mij dat ze iemand zocht die de webshop wilde overnemen. Het moest wel iemand zijn die met net zoveel liefde, passie en plezier de webshop wilde voortzetten.

Zonder ook maar een seconde na te denken wist ik wat ik wilde gaan doen.

Ik ga CozyKidz weer de liefde en aandacht geven die het verdient.

Mijn grote avontuur begint hier. Als moeder van 2 jonge kinderen weet ik als geen ander hoe heerlijk het kan zijn om op het web te struinen voor mooie items voor je baby of kind. Of om op zoek te gaan naar dat ene ultieme, maar vooral unieke kraam- of verjaardagscadeau. En dat is nu precies waar ik je mee wil helpen.

Ik ben Tessa, het nieuwe gezicht achter CozyKidz, aangenaam!

Heel veel plezier met het struinen op de website.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »