Over Cozykidz

Hi! 
Welkom bij Cozykidz. Online shoppen is natuurlijk super anoniem dus wellicht leuk iets te vertellen over de mensen achter Cozykidz.

Sinds 2012 run ik met veel plezier samen met mijn superfijne collega's Stijl28. Een woon- mode en lifestyle winkel in het Limburgse Thorn. 

In 2015 wordt mijn oudste zoon geboren en begint de interesse voor kinderkleding en accessoires, aangesterkt door de geboorte van zijn zusje in 2017. De winkel in Thorn krijgt een leuke hoek met kinderaccessoires en kraamcadeautjes en het aanbod is compleet, toch?  

Al een tijdje kriebelt het: er komt een tweede locatie bij: Stijl28 opent eind november 2019 in Panningen met hetzelfde concept. Hier wordt een vliegende start gemaakt  maar helaas volgt er al snel een wel bekende pandemie en tijdelijk ligt alles even stil*

Privé niet want er blijkt een tweeling op komst. Je begrijpt de interesse (en noodzaak) naar alles wat met baby's en kids te maken heeft wordt weer flink aangewakkerd en ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en op zoek te gaan naar een goede locatie voor een echte kinderwinkel maar dan wel mét de Stijl28 uitstraling en een gedeelte van de collectie. 

Dat je dit nu leest betekent dat de tweeling geboren is, het pandje gevonden is én dat Stijl28 ♥ Mini een feit is...

En toen? In de praktijk blijkt dat de online ervaring een beetje onduidelijk is als Stijl28 zijnde en besluit ik een aparte webshop te openen voor de kidswinkel. Toevallig kom ik in die periode in contact met Tessa die een nieuwe eigenaresse zoekt voor haar shop Cozykidz

 

Hopelijk vind jij het net zo leuk als wij en kom je snel een keertje langs? 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Stijl28 Mini volg ons dan op social media of meld je aan voor de nieuwsbrief. Opmerkingen, tips en suggesties ook van harte welkom via [email protected] 

*Met de winkel in Panningen (en die in Thorn) is het trouwens ook goed gekomen hoor! Die zijn gewoon weer zes dagen per week geopend  

Online willen we jouw shopervaring zo leuk, makkelijk en inspirerend maken, maar we vinden het ook superleuk als je naar onze stenen winkel in het centrum van Venlo komt. 

Ons assortiment bestaat uit de mooiste, veelal duurzame, merkjes op het gebied van baby, kids en mama's. We hebben naast baby- en kinderkleding ook heel veel (vaak leerzaam) speelgoed in de collectie. Ook voor (aanstaande) mama's en hun interieur kun je bij ons terecht. 

Ons merkenpakket hebben we met zorg samengesteld en bestaat uit merken afkomstig uit Nederland, Denemarken en Portugal. De merken zijn zich bewust van hun footprint en proberen zoveel mogelijk te verduurzamen. Kijk voor een actueel merkoverzicht op onze merkenpagina.

Ons team bestaat uit enthousiaste dames die je graag helpen met het uitzoeken van een nieuwe outfit, een leuk cadeau of iets voor de aanstaande mama. Fan van Cozykidz? Kijk dan ook eens op de site van stijl28.nl.