In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

over ons

Het ontstaan van CozyKidz

CozyKidz bestaat sinds januari 2014 en aan het roer staan Vincent en Hebe van Asten. Letterlijk begonnen ze aan de keukentafel met het idee de tofste kindermeubel en accessoire winkel van Nederland te worden. Van huis uit zijn Vincent en Hebe beiden mediaprofessionals maar met twee kleine kinderen wilden ze graag meer tijd thuis doorbrengen in plaats van op lange opnamedagen in studio’s en in de eeuwige files naar Hilversum en Amsterdam. Met Vincent zijn handige handen en Hebe haar gevoel voor styling, tekst en beeld waagden ze een poging op het wereldwijde web en al doende leerden ze meer dan ze ooit hadden kunnen voorstellen over design, marketing en natuurlijk alle ins en outs op het gebied van kinderkamertrends.


“Het is te gek om CozyKidz te zien groeien van simpele webshop met misschien 30 artikelen naar een shop met duizenden items uit alle uithoeken van de wereld. En dat zonder grote investeerders maar echt met onze eigen bloed, zweet en ja; ook soms tranen.” vertelt Hebe vol trots. “Vincent stond in de eerste maanden van CozyKidz letterlijk tot diep in de nacht kasten, die hij met de geleende bus van zijn broertje door heel het land ophaalde, te schilderen in mijn kantoor terwijl ik tot in de kleine uurtjes aan de keukentafel probeerde uit te vogelen hoe zo’n back end van een webshop werkt. ”

De CozyKidz webshop

De website is inmiddels 3x volledig op de schop gegaan en CozyKidz verhuisde van hun woonhuis naar een klein bedrijfspand en in december van 2016 maakten ze de stap naar weer een groter bedrijfspand op een toplocatie waar een geweldige showroom vol met de mooiste meubels voor de kinderkamer is gerealiseerd. “Echt een snoepwinkel! We kopen alleen items en meubels in waar we volledig achter staan qua kwaliteit, exclusiviteit en noviteit. Het moet echt bij CozyKidz passen. Ik moet het zelf in huis willen hebben en er blij van worden, dan is het goed.”

CozyKidz blijft zich ondertussen constant ontwikkelen. “Stilstand is achteruitgang dus we zijn continu bezig met de shop gebruiksvriendelijker maken en onze klanten een betere dienstverlening te bieden.” Maar wat Hebe en Vincent het aller aller belangrijkst vinden is dat CozyKidz echt blijft. “Wij zijn geen bedrijf met dure CEO’s die bergen met geld verdienen. Alle pakketjes worden met zorg door ons ingepakt en we doen nog steeds een happy dance bij iedere order die binnenkomt. Zo zijn wij. Wij zijn CozyKidz.”

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »