Behang de wanden met behang van oa.  Bibelotte en May and Fay

Behang de wanden met behang van oa. Bibelotte en May and Fay

Toon 1 - 24 van 67
More filters

Behang kinderkamer

Behang kinderkamer ideeën opdoen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor behang voor de kinderkamer. Wees niet bang voor behang; iedereen kan behangen! Mooi behang kan een kamer echt tot leven wekken. Maar let wel op; te veel behang kan onrust geven of heel saai worden. Dus behang met mate! Neem de tijd om een mooie print te kiezen en stem de rest van de kamer daar qua kleur en sfeer op af. En als je behang toch een beetje te veel van het goede vindt dan kan je altijd kiezen voor muurstickers.

Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen. Soms is het beter maar 1 of 2 muren van behang met patronen te voorzien, en de andere egaal te houden. Hierdoor voorkom je een te rumoerige achtergrond. Je kunt er ook voor kiezen om een halve muur van je babykamer te behangen en aan de bovenkant een mooie rustige kleur aan te brengen. 

Ruim aanbod behang

Bij CozyKidz hebben we kinderkamer behang in vele soorten en maten. Op zoek naar stoer behang voor de jongenskamer? Neem dan eens een kijkje bij het behang van Little Amour. Dit behangmerk heeft supergave prints voor de jongenskamer. En wil je echt een ander soort behang voor een meisjesslaaplamer? Check dan ons assortiment van May and Fay, heel erg mooi maar vooral eigentijds bohemian behang voor stoere meisjes.

Behang kinderkamer

Kinderkamer behang jungle

Kinderen zijn dol op dieren en dan vooral dieren uit de jungle. Voor de meisjes hebben wij speciaal jungle behang van May and Fay. Stoer maar ook heel erg leuk voor de meiden. Een nog meer uitgesproken behang? Kijk dan eens naar het Pinky leopard behang van May and Fay, misschien ook nog wel leuk voor je eigen slaapkamer.

Kinderkamer behang in rustige tinten

Ben je niet op zoek naar heel uitgesproken behang voor de kinderkamer? Maar wil je weleens behang proberen, kijk dan eens naar het behang van Bibelotte. Dit behang heeft prachtige dessins met mooie pasteltinten. En dus niet gelijk mega aanwezig in de kinderkamer.

kinderkamer behang

Is behangen niet heel lastig?

Tegenwoordig is behangen echt geen specialistenwerk meer: bij de meeste merken kun je eenvoudigweg de muur insmeren met lijm en het behang ertegenaan plakken. Het is wel van belang goede behanglijm te gebruiken. Wij raden Perfax roll-on voor vliesbehang aan.

Dankzij nieuwe technologieën zijn het papier en de inkt milieuvriendelijk, kindvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Er is dus echt geen reden meer om niet een leuk behangetje op de muren te plakken.

Samples voor behang kinderkamer

Nadat je de knoop hebt doorgehakt en je echt voor zo’n gaaf behang voor de kinderkamer wil gaan, wordt het tijd om je goed te oriënteren en behangstaaltjes aan te gaan vragen. Je kunt bij CozyKidz altijd staaltjes aanvragen voor het behang dat je voor ogen hebt voor op de baby- of kinderkamer. Wil je een staaltje ontvangen? Stuur ons dan even een mail: [email protected].

Kinderkamer behang snel in huis?

Als je bij ons een bestelling plaatst, zorgen wij dat je bestelling er binnen 3 werkdagen is. Wij werken met een track&trace systeem zodat je jouw pakketje altijd goed kunt volgen. Let wel even op dat wanneer je een bestelling plaatst, dat het altijd goed is om genoeg te bestellen. Behang wordt vaak in batches geproduceerd en als je behang bij moet bestellen kan er kleurverschil optreden. Dus zorg dat je genoeg bestelt, twijfel je over het aantal rollen dat je moet bestellen? Neem contact met ons op: [email protected] of bel ons 085-065 6434