Verschonen wordt (bijna) leuk met deze prachtige verschoonkussens

Toon 1 - 12 van 12
More filters

Bij CozyKidz hebben we een ruim assortiment aankleedkussens. Wij vinden dit wel een heel belangrijk product voor de babykamer, want – als het even tegenzit – kan het zijn dat je zo’n kussen wel tien keer per dag gebruikt. Soms heb je alle tijd van de wereld en is de tijd die je baby op het aankleedkussen ligt een moment van intens contact. Wie kent niet de momenten dat een baby je (voor het eerst?) lachend aankijkt of met twee handen je haren of gezicht probeert te pakken. Andere keren komt een ‘verschoning’ misschien wat slechter gelegen en moet een aankleedkussen vooral praktisch zijn. Een ongelukje van een plasje hier of wat spuug daar moet natuurlijk wel snel worden opgelost.

Wat is een aankleedkussen?
Een aankleedkussen is een kussen waar je je baby oplegt als die verschoont moet worden. Het kussen heeft vaak twee opstaande randen, zodat de baby niet makkelijk van het kussen af kan rollen. Je kunt je baby op een aankleedkussen leggen om hem te wassen, aan te kleden of een schone luier te geven. Aankleedkussens zijn gemaakt van zachte materialen en zijn waterafstotend. Een aankleedkussen is al snel 70 cm lang, 50 cm breed en zo’n 10 cm hoog. Zolang je kind rustig blijft liggen op een aankleedkussen, kan je zo’n kussen veilig blijven gebruiken. Zorg dat die ruim op de aankleedtafel past. Kijk ook of het aankleedkussen dat je wilt gaan kopen goed afwasbaar is. Het is handig om een handdoek of wafeldoek op het aankleedkussen te leggen voordat je de kleine erop legt.

Op de website zwangerenouder.nl vind je nog meer informatie over aankleedkussens en andere handige tips voor het inrichten van de babykamer en de verzorging van je kleine. Hieronder een lijstje van aankleedkussens waar we bij Cozykidz helemaal achter staan.

Leander

Bij CozyKidz zijn we er trots op dat we de aankleedkussens van Leander verkopen. Het aankleedkussen Matty kan direct op de tafel, commode of vloer gelegd worden en is van superzacht en waterproof materiaal gemaakt. Matty is ontworpen om het leven van de ouder wat makkelijker te maken en is heel simpel schoon te houden. De hoge randen zorgen dat je baby goed blijft liggen. Laat je kindje nooit alleen op de tafel of commode liggen. Zoek een mooie kleur uit die past bij de kinderkamer. Matty van Leander is te krijgen in soft pink, dusty grey, pale blue, dusty green en sunset red.

Cam Cam Copenhagen

Ook hebben bij Cozykidz de prachtige aankleedkussens van het Deense merk Cam Cam Copenhagen. Het kussen zelf is gemaakt van foam, terwijl de hoes (gemaakt van biologisch katoen) af te nemen is en gewassen kan worden. Kies een dessin dat past bij de andere producten van Cam Cam. Zo maak je het plaatje van de kinderkamer compleet. De afmetingen van dit aankleedkussen zijn 65 cm lang en 50 cm breed.

Liewood

En dan hebben we ook nog de mooie aankleedkussens van Liewood met een afneembare gewatteerde stof met quilt print. De hoes is gemaakt in zacht biologische katoen en is ideaal om je kleintje op te verschonen. Het aankleedkussen zelf is gemaakt van zacht schuim zodat je kleine comfortabel ligt met goede randen. Als aanvulling zijn er setjes aankleedkussenhoezen te krijgen. Zo weet je zeker dat je altijd een schone hoes bij de hand hebt. De aankleedkussens van Liewood zijn 62cm lang en 50 cm breed.