Het babykamertje, de peuterkamer of de stoere kinderkamer bekijk de collectie hier!

Maak de liefste baby- en kinderkamers met prachtige accessoires, door ons met zorg uitgezocht. Maak je kinderkamer compleet, geef kleur met subtiel behang en effen meubels. Voer het door jouw gewenste thema door of verander de babykamer in een kinderkamer. Geef de kamer van jouw peuter of kleuter een compleet nieuwe uitstraling, zonder de hele kamer opnieuw in te richten!

Behang brengt jouw kleintje zijn kamer echt tot leven

Van speelse prints tot kleurrijke patronen, vind het behang dat perfect past bij de stijl van jouw kleintje en die van jezelf! Schattige bosdieren, vrolijke prints, hartjes, sterren, stippen en nog veel meer. Ontdek ons assortiment babykamer behang en creëer de mooiste kamer voor jouw kleintje!

Beddengoed voor de allerkleinste en de al wat grotere kleintjes

Met het liefste beddengoed van Mushie of by KlipKlap maak je de kamer van je kleintje helemaal af. Gemaakt van hoogwaardige materialen zorgt het zachte beddengoed ervoor dat je kindje als een roosje in zijn prachtige kamertje slaapt. Van het leukste printje tot een mooie neutrale kleur bedovertrek.

Gezellige kussens

Maak het echt gezellig met de leukste kussens. Kies een van de grappige dierenkussen van Roommate of ga voor een kleurrijk kussen van Kidsdepot. Beiden voegen een vleugje gezelligheid toe aan het bed van jouw kleintje. Perfect voor een extra knuffeltje tijdens het lezen van een verhaaltje voor het slapengaan.

Fijn slapen met het liefste muziekje

Valt jouw kleintje moeilijk in slaap? Onze lieve muziekmobiles kunnen hierbij helpen. Het rustige muziekje helpt bij het in slaapvallen. Ze zijn daarnaast ook gewoon ontzettend leuk en zorgen weer voor wat extra sfeer in de kamer. De mobiles geven ieder voor zich inspiratie voor een verhaaltje. Zo komen er verschillende thema’s terug die in iedere kinderkamer passen en goed combineren met andere accessoires of verzorgingsartikelen in onze collectie.

Handige verlichting

Waar denk jij aan als je aan een nachtlampje denkt? Misschien wel aan zo’n lampje dat je in het stopcontact steekt en een zacht licht geeft zodat de kinderkamer niet helemaal donker is als je als ouder de deur achter je dicht trekt. Maar na de introductie van LED-lampjes en steeds kleiner wordende batterijen zijn er nu ook nachtlampjes op de markt die zacht licht geven en gewoon mee naar bed kunnen. Heel handig om te gebruiken in de eigen kamer, maar natuurlijk ook als je met de kleine op vakantie bent of de kleine gaat logeren bij opa of oma. Bij CozyKidz hebben we een leuk assortiment van dit type nachtlampjes. Leuke ontwerpen die in veel kinderkamers passen en deze fijn kunnen verlichten als dat nodig is.