Het babykamertje, de peuterkamer of de stoere kinderkamer bekijk de collectie hier!

De sfeer bepaal je zelf...

met prachtige accessoires, door ons met zorg uitgezocht.

Maak je kinderkamer compleet, geef kleur met subtiel behang en effen meubels. Voer het door jouw gewenste thema door of verander de babykamer in een kinderkamer. Geef de kamer van jouw peuter of kleuter een compleet nieuwe uitstraling, zonder de hele kamer opnieuw in te richten!

Wij hebben hier een aantal tips zodat je met een paar kleine aanpassingen, een grootse verandering kunt bereiken.

Zo zet je de puntjes op de i

Wanneer je kleine er is, ontdek je al heel snel dat je veel meer nodig hebt dan alleen een bedje en een commode. Vergeet daarom de volgende accessoires niet:

  • Opbergdozen of manden, voor het speelgoed of andere kleine dingen die je uit het zicht wil opbergen.
  • Hang- of muziekmobiles bij de wieg of ledikant geven jouw baby afleiding en helpen jouw kleintje in slaap vallen
  • Knuffels, poppen, bijtringen en rammelaars zijn natuurlijk leuk ter decoratie, maar ze zijn ook erg handig om jouw baby mee te vermaken terwijl jij de luier verschoont. Zorg ervoor dat je ze op meerdere plekken in huis hebt liggen, je weet nooit wanneer je ze nodig hebt ;-)
  • Niet voor de allerkleinste, maar vanaf ongeveer 1 jaar absoluut onmisbaar; vrolijk uitziend kinderservies, zodat ze met plezier hun bordje leegeten. Natuurlijk van sterk en duurzaam materiaal! 

De rode draad

Vind de juiste balans tussen een te saaie en een te drukke kamer. Dit doe je door de basisinrichting en de accessoires goed op elkaar af te stemmen.

Als je beddengoed licht van kleur is, dan kun je best een paar kussens neerleggen met fellere kleuren. Heb je daarentegen al een duidelijk thema in het beddengoed of aan de muren (of gordijnen), zoals bijvoorbeeld 'dieren' of 'het circus', houdt dan de rest van de kamer minder druk. Je kunt dit het beste bereiken door effen opbergmanden te gebruiken, of te kiezen voor een mooi egaal vloerkleed.