Ook mama verdient de mooiste en fijnste items voor zichzelf en haar omgeving

Toon 1 - 24 van 336
More filters

Ook mama verdient de mooiste en fijnste items voor zichzelf. Verwen een mama (of jezelf) met de leukste spulletjes. Onze categorie 'Mama' is gewijd aan het verwennen van jullie, lieve mama’s die elke dag hard hen best doen. Hier vind je een selectie die met liefde is samengestelde, van de leukste HK Living items, kussens, kaartjes en verzorgingsproducten- allemaal om mama's wat welverdiende verwennerij en ontspanning te bieden.

Keuken en tafelen met HK Living Items voor Stijlvolle Mama's

Duik in onze verzameling HK Living items die speciaal zijn uitgekozen om het huis van elke mama op te fleuren. Of je nu op zoek bent naar mooie decoratieve stukken of handige en hippe woonaccessoires, deze items geven elke ruimte een vrolijke touch. Van de leukste mokken om je thee of koffie te drinken wanneer jouw kleintje zijn middagdutje doet, tot de mooiste vazen voor de bloemen die je zo nu en dan krijgt.

Liefdevolle Kaartjes voor Speciale Boodschappen

Laat je liefde en waardering zien met onze selectie van de liefste kaartjes. Of het nu een verjaardag is, een bijzondere gelegenheid, of gewoon een simpele 'dank je wel mama', de kaartjes van klein liefs hebben voor ieder wat wils.

Verzorging voor Zelfverwennerij

Mama’s verdienen verwennerij, en onze verzorgingsproducten zijn hier perfect voor. Ontdek onze selectie producten die zijn ontworpen om de huid te verzorgen, zodat jullie (toekomstige) mama's jullie je op hun best kunnen voelen, zowel van binnen als van buiten. Zo heeft Naïf een ontspannende zwangerschapsolie tot een voedende zwangerschapsbalm perfect voor een toekomstige mama.

Bij Cozy Kids staan we klaar om mama's te verwennen in de 'Mama' categorie. Neem een kijkje door onze zorgvuldig gekozen items en ontdek hoe je jezelf of een bijzondere mama in je leven kunt verwennen met de beste producten en een flinke dosis liefde van Cozy Kids.