CozyKidz

€0,00 0

+31(0)85 0656434 en| nl

Verzenden & retourneren

VERZENDING EN TRANSPORT:

NATIONALE VERZENDKOSTEN: 

Bestellingen die voor 16uur geplaatst zijn versturen wij dezelfde (werk)dag nog. Afhankelijk van PostNL wordt het pakket dan doorgaans de volgende bezorgdag aangeboden. Let op dat brievenbuspakjes (dus kleine platte items zoals een DIY viltballetjesslinger, kaartjes, muslin doeken of kaartenset) soms 1 a 2 extra dagen nodig hebben om te arriveren. 

Bij bestellingen tot € 50,- betaal je € 3,95

Bij bestellingen vanaf € 50,-  wordt je pakket GRATIS bezorgd (ja, ook de meubelen - met uitzondering van de vintage CozyKidz meubelen, de bezorgkosten vind je dan als extra optie op de productpagina)

Meubelen worden geleverd op een werkdag die we in overleg inplannen.

*LET OP! BELANGRIJK!: De transporteur levert je meubel aan de voordeur op de begane grond af. Je moet je bestelling dus zelf verder naar binnen brengen. Je kan op elke doordeweekse dag geleverd krijgen en je wordt gebeld voor aankomst door de chauffeur indien je je telefoonnummer hebt opgegeven. Het is belangrijk dat de vrachtwagen in de buurt van je adres kan komen en dat de toegangsdeur van de begane grond niet is gestremd. Woon je in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Brussel of een andere stad met eenrichtingverkeer en smalle grachten of is er na de voordeur een lift, bel of mail ons dan even om te overleggen over de bezorgopties. 

Het is ook mogelijk om je meubels bij ons magazijn in Hillegom af te halen, laat ons even weten wanneer je dat zou willen doen, dan zorgen we dat je spullen en de koffie klaar staan! 

INTERNATIONALE VERZENDKOSTEN:  

Pakketten naar België & Duitsland onder 30KG -> € 6,95  
Bij bestellingen boven de € 150 wordt je pakket gratis verzonden. 

Other international parcel orders:
France / United Kingdom / Luxembourg /Denmark / Austria / Slovakia and Czech Republic  -> € 11,95
Hungary / Poland / Slovenia -> € 19,95
Italy / Sweden-> € 17,95
Romania / Bulgary / Estonia / Ireland / Portugal /Lithuania / Latvia -> € 34,95
All other European countries -> € 27,95
All other countries in the world 0-2 kilo -> € 29,95
All other countries in the world 2-5 kilo -> € 49,95
All other countries in the world 5-10 kilo -> € 69,95 

International delivery times:
2-3 working days for Belgium, Germany and France 
4-5 working days for European countries 
2-3 weeks for international shipments

RETOURNEREN

Je hebt een wettelijke termijn van 14 dagen vanaf de ontvangst van de goederen om ons te laten weten dat je het product wil retourneren. Dit doe je door ons in een e-mail die je stuurt naar info@cozykidz.nl laat weten welke items je wil retourneren. Vervolgens download je ons herroepingsformulier dat je onder deze alinea kan vinden. Print dit PDF bestand en vul het formulier in. Deze stuur je samen met de te retourneren items naar ons postadres dat op het herroepingsformulier staat retour. We zouden het wel fijn vinden om te horen waarom je je bestelling retour stuurt.

HERROEPINGSFORMULIER: Klik hier om het herroepingsformulier te downloaden.


Extra CozyKidz retourlabel service: 
De kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of vermissing van de retourzending, we raden je daarom dus ook aan om het pakket via onze retourlabel service te versturen. We kunnen je een linkje toesturen toesturen waarmee je tegen het gereduceerde tarief van 4,95 een retourlabel naar CozyKidz (vanuit Nederland) kan downloaden en uitprinten. Je plakt het op de doos en hierna hoef je het pakket alleen nog af te geven bij een PostNL servicepunt. Voor Belgie en Duitsland kost een retourlabel  8,95. Woon je in een ander Europees land dan kunnen we je per land een kostenindicatie geven, dit zal zeker voordeliger zijn dan zelf de verzending regelen. Geef bij het aanmelden van je retour duidelijk aan of je gebruik wil maken van deze extra CozyKidz retour service.

Keep it together!
We willen je verzoeken om alle te retourneren items tegelijk te versturen om zo onnodig veel administratieve rompslomp te vermijden. We besteden onze tijd liever aan het scouten van mooie nieuwe items voor jullie kinderkamers! 

Retouren die niet aangemeld zijn via e-mail of retourzendingen zonder ingevuld herroepingsformulier in de doos kunnen we niet in behandeling nemen.  

Welke bestelde artikelen van de site kunnen worden geretourneerd?
Alle producten kunnen worden teruggestuurd, behalve die waarbij dit uitdrukkelijk is uitgesloten (meubels, kleden op bestelling, behang op bestelling en maatwerk zoals de DIY viltballetjesslinger). De producten moeten worden teruggestuurd onbeschadigd, in verkoopbare staat, in de originele verpakking. Het mag niet gebruikt of gewassen zijn, of schade hebben geleden en het is in een schone staat. Elk product dat beschadigd is, incompleet, of waarvan de originele verpakking is beschadigd, wordt niet retour genomen.

Als wij per ongeluk een vergissing hebben gemaakt met de bestelling (bijvoorbeeld maat of kleur), dan kunnen de goederen worden omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde product en nemen wij natuurlijk de kosten voor de retourzending op ons. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op via info@cozykidz.nl. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »