De mooiste sierkussens voor de baby en kinderkamer

De mooiste sierkussens voor de baby en kinderkamer

Toon 1 - 24 van 33
More filters

Een mooi kussen geeft net een beetje extra kleuraccent. Kies kussens met een print in combinatie met basic kussens en maak jouw kleurenstatement in de kamer. Varieer ook vooral in wisselende formaten, dat maakt het lekker speels!

Kussens zijn één van die accessoires voor de kinderkamer, waar je ook nog eens veel gebruik van zult maken. Een kussen biedt niet alleen een fris accent op een bank, een stoel, midden op een kleed, of in de hoek van de kamer of het ledikant, maar kan natuurlijk ook echt gebruikt worden. Een kussen is lekker zacht, vooral als hij is gemaakt van een goede kwaliteit stof, zoals bij CozyKidz. Daarom kan een kussen op vele manieren worden gebruikt. De ronde kussens zullen zeker wél gebruikt worden bij het spelen, terwijl een klein, plat kussen erg handig is als je de kleine gaat voeden. Een steviger kussen is juist weer handig om op schoot te leggen van de peuter als je eens een keer op de bank een boterhammetje wilt eten.

Kijk goed naar het thema binnen de kinderkamer. Misschien heb je al meerdere producten van een merk en kan je daar precies dezelfde kussen in vinden om leuk te combineren. De kleur van het kussen mag best opvallen. Je ziet daarom ook veel accentkleuren in de collectie.

Vierkant kussen
Een populaire maat bij kinderkussens is 30 x 30 cm. Daar hebben we er nogal wat van. Vooral het Deense merk Ferm Living heeft een hele reeks van kussens in leuke stippen of aansprekende afbeeldingen van lieve dieren.

Vormkussens
Ook kan je bij ons terecht voor een hele reeks van kussens in de vorm van een dier, pop, of robot. Leuk als dat precies past bij het thema van de kinderkamer of de interesse van je kind. Ga snel eens neuzen in onze collectie, dan kom je vast wel een favoriet tegen.