Sinterklaas

Print onderstaand schoentje uit en laat jouw kleintje lekker knutselen. In dit schoentje vindt Sinterklaas het verlanglijstje van jouw kleintje, met ten minste één item van CozyKidz dat ze graag zouden willen krijgen. Hierbij kunnen mama en papa natuurlijk helpen uitkiezen. Zet een leuke foto van het gezette schoentje op je Instagram Stories met hierbij de hashtag #CozySchoentje. Zo weten wij dat jullie meedoen en zien we jullie mooie schoentjes. Van het verlanglijstje mag een foto gestuurd worden naar onze mail: [email protected]. Zo weet Sinterklaas wat de kleintjes graag van CozyKidz willen krijgen. De ochtend erna vinden ze een superleuke CozyKidz Sinterklaastekening in hun schoentje.

Naast dat het gewoon leuk is om gezellig te knutselen, maken we op 28 november niet één, maar twee winnaars bekend. Deze geluksvogels krijgen het item dat op het lijstje van hun kleintje staat, als cadeautje van ons! Zo kun je op 5 december nog een extra cadeautje geven. Deze winnaars zullen een DM/mail van ons krijgen.

Psst... geen zorgen over het budget, er is geen max! Jouw mini mag bij het maken van zijn verlanglijstje kiezen uit ons hele assortiment.

Download hier het verlanglijstje
Download hier het schoentje 
Download hier de kleurplaat