Afdrogen, inbakeren, picknickkleed, lakentje in de zomer, you name it, de hydrofiele doeken zijn onmisbaar in ieder huis met kids

Toon 1 - 22 van 22
More filters

Swaddle, hydrofieldoek, katoenen luier, wafeldoek of muslin schelen niet zo veel van elkaar. Bij CozyKidz gebruiken we het woord hydrofieldoek voor de wat kleinere doeken. Een swaddle daarentegen is flink wat groter, vaak 120 x 120 cm. Alle hydrofieldoeken worden gemaakt van katoen en hebben een wafelpatroon. Ze zijn erg handig te gebruiken voor de verzorging van je kleine. De doeken absorberen echt geweldig en zijn ideaal om je kleine mee af te drogen en te verzorgen. De zachte katoenen stof valt soepel en vouwt makkelijk zodat je het blote lijfje van je kleine er lekker mee in kunt stoppen. De doeken worden alleen nog maar zachter als je ze vaak gebruikt en wast. En daar kan je in ieder geval van op aan: je gaat ze heel veel wassen. De kwaliteit die je bij CozyKidz vindt is de beste die je maar kunt bedenken en gemaakt van biologisch katoen. Je kan eigenlijk niet genoeg hydrofieldoeken hebben en we hebben veel verschillende merken, maten en kleuren om uit te kiezen.

De zachte hydrofieldoeken van Garbo&Friends (40 x 40 cm) zijn gemaakt van 100% organisch katoen en zijn multifunctioneel inzetbaar en onmisbaar voor iedere nieuwe moeder. Ze zijn verkrijgbaar in een voordeelverpakking van 3 stuks. Ze worden verkocht als muslin clots onder het motto: as soft as your mum.


Omslagdoek, hydrofieldoek, wafeldoek of swaddle, eigenlijk betekent het allemaal hetzelfde. Bij CozyKidz gebruiken we met name het woord swaddle voor de wat grotere doeken. Een swaddle is dus een flinke doek die veelal van katoen is gemaakt en een wafelpatroon heeft die handig te gebruiken is voor de verzorging van je kleine. De doeken absorberen geweldig en zijn ideaal om een baby mee af te drogen en te verzorgen. Ze vallen soepel en vouwen makkelijk zodat je het blote lijfje van je kleine er lekker mee in kunt stoppen. De kwaliteit die je bij CozyKidz krijgt is de beste die je maar kunt bedenken en veelal van biologische materialen. Ook hebben we verschillende maten en kleuren in ons assortiment. Kijk maar even met ons mee.

Fabelab

Het Deense merk Fabelab heeft extra grote swaddles in de maat 120 x 120 cm. Ze zijn superfijn om je baby mee af te drogen of in te bakeren en bovendien heel erg mooi. De hydrofieldoeken van Fabelab zijn in 7 prachtige kleuren verkrijgbaar.

Wee Gallery

Wee Gallery maakt biologische hydrofieldoeken waar zowel jij, je baby als de planeet blij van worden. De swaddles van Wee Gallery zijn gemaakt van muslin katoen. Dat betekent dat de katoen vrij open geweven is. De doeken van Wee Gallery hebben vrolijke patroontjes en zijn heel erg praktisch in gebruik. De doeken van Wee Gallery zijn 120 x 120 cm groot en worden in India gemaakt. De swaddles worden leuk gepresenteerd en zijn daarom zeer geschikt om cadeau te geven.

Mies & Co

De swaddles van Mies & Co zijn bestaan uit twee lagen stof en worden daarom als swaddle blankets op de markt gebracht. Ze zijn van zeer zachte en hoge kwaliteit katoen gemaakt met een speciale soft finish. Omdat deze doeken wat dikker zijn dan andere hydrofieldoeken, zijn ze ideaal om ‘s zomers als dekentje in de wieg of in de kinderwagen te gebruiken. De doeken hebben een prachtig rond patroon in het midden van de doek in verschillende dessins. Neem deze doek (120 x 120 cm) bijvoorbeeld ook mee als je naar het zwembad of het strand gaat. Ideaal!

Cam Cam Copenhagen

De gewone maat hydrofieldoeken van het Deense bedrijf Cam Cam Copenhagen zijn al langere tijd heel populair en zijn nu ook in een grote maat (120 x 120 cm) verkrijgbaar. De kwaliteit van de doeken is onberispelijk. De swaddles van Cam Cam Copenhagen zijn gemaakt van 100% biologisch GOTS gecertificeerd katoen en heel erg zacht voor jou en je baby. Je zult deze doeken dan ook oneindig vaak gebruiken. De doeken zijn te verkrijgen in 6 prachtige kleuren, die goed te combineren zijn met andere producten uit het assortiment.

Liewood

De leuke swaddle hydrofieldoeken van Liewood uit Denemarken zijn er in leuke kleuren en patronen. De doeken zijn gemaakt van heel zacht eco-katoen en ook weer lekker ruim van maat (120 x 120 cm). Pastelkleuren en zachte patronen zijn gebaseerd op Scandinavisch design en zorgen voor een lieflijk en aandoenlijk effect. De doeken zijn ideaal in het gebruik en door de hoogstaande kwaliteit ook nog eens heel functioneel. Alle textielproducten van Liewood worden in India geproduceerd en de materialen die gebruikt worden zijn GOTS gecertificeerd.

Wat is muslin katoen?
Muslin katoen of mousseline is een lichte katoenen stof met een zeer fijne weving en meestal alleen in wit of als ongebleekt katoen te verkrijgen. Muslin werd in de 17e eeuw voor het eerst uit het Midden-Oosten naar Europa geïmporteerd en is vernoemd naar de stad Mosul in het huidige Irak. Muslin katoen is in warme, droge klimaten een populaire keuze voor kleding en gordijnen.