Een leuke persoonlijke kaart is altijd goed

Toon 1 - 24 van 44
More filters

Kaarten zijn een heel leuk en betaalbaar accessoire voor de kinderkamer waar niet altijd aan wordt gedacht. Bij een kaart denk je al snel aan het sturen van post. En dat kan natuurlijk ook. Het versturen van kaarten is echt heel leuk om te doen en de ontvanger is er zeker weten ook heel blij mee.

Maar kaarten kunnen ook heel goed als accessoire gebruikt worden. Je hebt misschien nog wel een lijstje over waar je een of meerdere kaarten in kan inlijsten. Een serie kaarten is daar helemaal geschikt voor. Zorg wel dat de kaarten goed bij elkaar passen en het duidelijk is waarom de kaarten als een set bij elkaar zijn ingelijst. Kies voor een thema op kleur of ontwerp en je kunt bijna niet misgaan.

Bij CozyKidz vind je alleen kaarten van kleinere merken waarvan wij weten dat het assortiment door goede ontwerpers is ontwikkeld en er duurzame materialen worden gebruikt. Behalve pasteltinten als roze en blauw, zijn er ook kaarten met uitgesproken afbeeldingen te krijgen, veelal in zwart-wit of in unikleuren.