Loullou

Toon 1 - 23 van 23
More filters

Het merk LOULLOU komt uit Denemarken. Het merk is opgericht door Laerke Rune, een designer (afgestudeerd aan de Royal Danisch Academy of Fine Arts, School of Architecture) uit Kopenhagen. Hij heeft de Loullou-wereld gecreëerd; een plaats waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en waar ze ook gestimuleerd worden om dit te doen. De naam "LOULLOU" heeft hij gekozen omdat het de eerste woordjes van zijn oudste dochter Karla waren.

De producten van LOULLOU worden ontworpen met het oog op alle ontwikkelings-fasen van kinderen. Zij willen deze fasen op een natuurlijke en pure manier ondersteunen en prikkelen. Eén van de belangrijkste voorwaarden hiervoor is dat alle producten en materialen worden gemaakt van duurzame en biologische materialen. Op die manier sluit je volgens LOULLOU het beste aan bij de pure en natuurlijke ontwikkeling van je kind. 

De ontwikkeling van onze kinderen is volgens LOULLOU een puur en natuurlijk proces waarbij zij met hun speelartikelen zo dicht mogelijk willen aansluiten. Door te kiezen voor pure, biologische materialen voor hun artikelen wordt de ontwikkeling van je kind op een eveneens natuurlijke en pure manier gestimuleerd. Kinderen op een pure en natuurlijke manier laten ontwikkelen vinden zij erg belangrijk.

De 1st Play Babygym is het eerste product dat Laerke heeft ontworpen. De babygym heeft hij oorspronkelijk ontworpen voor zijn dochter en is zo vormgegeven dat deze haar verbeelding prikkelde en haar behoefte om op onderzoek uit te gaan stimuleerde. Alleen dit alles op een rustige en pure manier. De 1st Play Babygym is prachtig strak vormgegeven en volledig gemaakt van hout. Wat je aan de babygym hangt kun je zelf bepalen. Hierdoor kun je inspelen op de behoeften van je kind en de ontwikkelingsfase waarin het zich bevindt. Later volgden de prachtige bijtringen van hout die je baby zelf goed van vasthouden en de houten mobiles die helpen je kindje snel naar dromenland te krijgen. Wij vinden het behalve prachtige ook allemaal super doordachte items en daarom vind je ze bij CozyKidz!