In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Kleur

Placeholder

meubels

Wanneer je voor de eerste keer het aanbod van meubels voor de baby- en kinderkamer ziet, kan de moed je wel in de schoenen zakken. Hoe kies je uit al die mogelijkheden en ontwerpen de juiste wieg, commode en kastjes voor de kinderkamer? Gelukkig valt het best wel mee wanneer je aan de hand van jouw prioriteiten beslissingen gaat maken. In principe is er maar een beperkt aantal meubelstukken nodig en je zult al gauw ontdekken wat je wel of niet wilt.

Hieronder geven we stap voor stap aan hoe je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wat moet er aangeschaft worden?

Voordat je beslist om een wieg, ledikant of bed te kopen, is het belangrijk goed na te denken over hoe je de slaapplekken in huis in gaat delen: Wil je de eerste tijd samen met de baby in je eigen bed slapen? Dan is een wieg waarschijnlijk niet nodig. Gaat de kleine de kamer delen met een broer of zus? Bekijk dan eens de hoogslapers zoals die van Oliver furniture waardoor je alle ruimte optimaal gebruikt.

Voor baby's is een commode, of op zijn minst een verschoonplek, een must. Afhankelijk van hoeveel spullen/kleren/speelgoed het kind heeft is het een goed een extra ladekast of klerenkast aan te schaffen.

Wat zijn je eisen en wensen?

Als je last van je rug hebt is het handig een ledikant te nemen met een in hoogte verstelbare bodem, zoals het ledikant van Leander. Ook voor de commode is het belangrijk dat het een hoogte heeft die passend is bij jouw lengte en eventuele andere verzorgers.

Als je op een later moment een broertje of zusje voor de kleine hoopt te krijgen, vergeet dan niet dat je meubels heel goed kunt hergebruiken. Sommige meubels (denk aan de wieg, of de commode) zijn maar voor een relatief korte tijd nodig. Als je kiest voor een goede kwaliteit, kunnen ze makkelijk een tweede ronde, of zelfs meerdere rondes, mee!

Heb je liever een bed dat met de kleine meegroeit, dan is het Sebra meegroeibed ideaal. Door zijn veelzijdigheid kan het jaren dienst doen.

Wat vind je mooi?

Houd je van harmonie en eenheid dan is het een goed idee producten van hetzelfde merk, en indien mogelijk zelfs van dezelfde lijn aan te schaffen. Op die manier past alles bij elkaar en heeft de kamer automatisch een gecoördineerde uitstraling. Verschillende merken in ons assortiment, onder andere Leander, bieden perfect op elkaar afgestemde producten.

Wil je liever je eigen stijl creëren dan kan dat heel goed door meubels van verschillende merken met elkaar te combineren. En vergeet niet dat je met behang, verlichting en andere accessoires ook heel gemakkelijk een unieke sfeer kunt scheppen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    CozyKidz is wegens een overname tijdelijk gesloten Vanaf 1 juli zullen de nieuwe eigenaren de shop weer openen. Verbergen