In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Placeholder

behang

Wees niet bang voor behang, het is tegenwoordig bijna idiot-proof; iedereen kan behangen! Mooi behang kan een kamer echt tot leven wekken. Maar let wel op; te veel behang kan onrust geven of heel saai worden. Dus behang met mate! Neem de tijd om een mooie print te kiezen en stem de rest van de kamer daar qua kleur en sfeer op af. En als je behang toch een beetje te veel van het goede vindt dan kan je altijd kiezen voor muurstickers.

Maak het meest van de muren

Meubels krijgen vaak veel aandacht bij het inrichten van de babykamer, maar vergeet ook de aankleding van de muren niet! Deze fungeren als de achtergrond voor elk aanzicht en zijn daarom ideaal om de totale sfeer van de kamer te bepalen. Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk.

Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen. Soms is het beter maar 1 of 2 muren van behang met patronen te voorzien, en de andere egaal te houden. Hierdoor voorkom je een te rumoerige achtergrond.

Rustgevende patronen

Voor baby’s raden wij aan een eenvoudig patroon met een duidelijk silhouette in zwart-wit of in rustige pasteltinten te kiezen. Hierdoor is het niet te druk en geeft het niet teveel indrukken aan de baby, die de eerste maanden enorm veel in zich op neemt.

Ferm living heeft een aantal erg schattige behangpatronen die ideaal zijn voor de babykamer, bijvoorbeeld ‘rabbit’. Ook Bibelotte’s behang met sterretjes, wybertjes of kruisjes hebben een eenvoudige maar moderne impact.

Verhalen op de muur

Zo gauw je kleintje woorden en dieren gaat herkennen, kun je voor behang kiezen met drukkere patronen waarin meer afgebeeld wordt. Hierdoor kun je het behang gebruiken om verhaaltjes te vertellen, wat ze stimuleert om nieuwe woorden te leren. Kijk bijvoorbeeld eens naar Cherry Valley van Majvillan. Je kunt hier ook zien dat fellere kleuren gebruikt kunnen worden omdat het zicht meer ontwikkelt is.

Erg leuk is ook behang dat een duidelijk thema heeft. In combinatie met passende speeltjes en knuffels kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen wereldje creëren. Bij Majvillan vind je onder andere circus, paleizen en draken behang in verschillende kleuren.

Tegenwoordig is behangen echt geen specialistenwerk meer: bij de meeste merken kun je eenvoudigweg de muur insmeren met lijm en het behang er tegen aan plakken.

Dankzij nieuwe technologieën zijn het papier en de inkt milieuvriendelijk, kindvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Er is dus echt geen reden meer om niet een leuk behangetje op de muren te plakken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »