Mrs Mighetto

Toon 1 - 3 van 3
More filters

Mrs Mighetto is een unicum op het gebied van posters voor kinderkamers en babykamer. Iedere collectie is namelijk een limited edition. Eenmaal uitverkocht is de poster niet meer na te bestellen. Iedere collectie heeft nieuwe karakters met een eigen verhaal, laat je meevoeren in de droomwereld van Mrs Mighetto, dat zal je kind ook graag doen. De nieuwste collectie posters uit de collectie The end of the forest zijn verkrijgbaar vanaf 31 maart 2017.

Plotseling was het liefde. Zo is het leven. Of, zoals Anna zei, “Dit moet door de wereld gezien worden”.

Aldus de woorden van Malin en Anna uit Zweden, die samen originele waterverf schilderijen maken vol fantasie, geschiedenis en mysterie. De magische karakters die de hoofdrol spelen in hun afbeeldingen hebben intrigerende namen en persoonlijkheden.

De stijl doet enigszins denken aan de portretten van Margaret Keane vanwege de grote ogen, maar de kleuren die gebruikt worden zijn zachter en daardoor minder indringend. Dit maakt de producten uitstekend geschikt voor de kinderkamer, alhoewel ze ook in een volwassen omgeving niet misstaan.

Poster collecties

De posters worden uitgebracht in series en zijn uitsluitend beperkte uitgaven: zo gauw ze zijn uitverkocht worden ze niet opnieuw geprint. Het succes van Mrs Mighetto begon in oktober 2014 toen de eerste serie (‘Superheroes’) in minder dan 2 weken was uitverkocht. Sindsdien zijn er verschillende nieuwe series uitgebracht, elk met een uniek thema en elk een grandioos succes.

De collectie genaamd ‘Circus Mighetto’ bestaat uit 6 posters van circus karakters met hun eigen verhaal. Zo is er het leeuwtje dat verstoten werd van zijn troep omdat hij een volle bos manen heeft, maar nu geadopteerd door het circus een nieuw leven lijdt; Miss Gertrud die zo klein is dat ze in een tutu slaapt en die met behulp van toverkracht in staat is de prachtigste kostuums te naaien voor het circus; of Mr. Otis, een weeskind met vleugels dat in het circus een nieuw huis vol vriendschap vindt.

Alle karakters zijn uniek en komen met hun eigen sprookjesverhaal. Inspiratie genoeg voor een verhaaltje voor het slapengaan!

Andere series posters die op het moment beschikbaar zijn, zijn ’Les petits’: 4 wispelturige wezens wonend in het bos en ‘Ruby-Li’ en ‘Billie-Rose’: gericht op het volwassen publiek, dit zijn twee posters met mysterieuze vrouwen figuren.

Mrs Mighetto behang

Naast de poster collecties heeft Mrs Mighetto in samenwerking met het Australisch behangbedrijf Jimmy Cricket een exclusief behang ontworpen genaamd ‘Oh Cloud’. Zoals te verwachten kun je onverwachte zaken in de lucht van Mrs Mighettto aantreffen: galopperende eenhoornen met gouden vleugels, een bloemenknoppen fontein, roze vliegers…

Het behang is gemaakt van non-woven papier en voorzien van een beschermlaagje, wat betekent dat het gemakkelijk afgeveegd kan worden.