Bibelotte

Toon 1 - 24 van 44
More filters

Het Nederlandse merk Bibelotte bestaat sinds 2006 en kenmerkt zich door prachtig kleurgebruik en bijzondere prints. Van mooie bloemenprints tot aan grafische crossprint en laten we de prachtige strikjesprints van Bibelotte niet vergeten! Kortom; een merk waar je je kinderkamer prachtig mee kan aankleden!

Opgericht door de Nederlandse Jacoline van de Meent, bestond het oorspronkelijk alleen als webwinkel. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardige  collectie van kinderkamer interieur producten die ook in diverse winkels in Nederland, en zelfs in het buitenland, te koop is.

Het uitgangspunt van Bibelotte is om vrolijkheid in de kinderkamer te brengen. De producten en patronen wekken een gevoel op van frisheid en puurheid; ze zijn lief maar ook een tikkeltje eigenwijs.

Alle producten worden met de hand gemaakt in diverse kleinschalige ateliers in het binnen- en buitenland, waardoor ieder artikel uniek is. Bovendien worden alleen stoffen gebruikt die voorzien zijn van het Öko-Tex certificaat. Dit garandeert dat ze vrij zijn van materialen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

De collectie bestaat uit diverse interieurproducten zoals behang en muurstickers, linnengoed, en diverse accessoires. Verschillende patronen komen terug in de diverse producten, met completerende kleuren. Met name 'Cross' is populair.

Dekbedovertrek

Dekbedovertrekken zijn in 1-persoons maat (140 x 220 cm. met een kussensloop van 60 x 70 cm.), junior maat (120 x 150 cm. met een kussensloop van 60 x 70 cm.), en voor het ledikant verkrijgbaar (100 x 140 cm. zonder kussensloop). Sommige overtrekken hebben twee verschillende patronen zodat het aan beide kanten gebruikt kan worden.

Verder zijn er poppendekentjes beschikbaar met dezelfde patronen als het beddengoed, en ook zijn er diverse kussens met unieke patronen. Er zijn ook een aantal stoffen met een breedte van 150 cm. te koop om eigen creaties te fabriceren.

Behang en wallpapers

Behang wordt bij Bibelotte ook ‘wallpower’ genoemd. Het idee is om een gedeelte van een muur met contrasterend papier te behangen zodat het power uitstraalt. Als je dit bijvoorbeeld doet achter het bed, een kastje of op een grote muur dan wordt daar de focus gelegd. Om deze reden zijn de rollen extra groot: 139.5 cm breed en 270 cm. hoog zodat je maar 1 rol nodig hebt.