Mies & Co

Toon 1 - 9 van 9
More filters

Het prachtige Nederlandse merk Mies & Co Baby Lifestyle onstaat in het ziekenhuis waar mamma Ester waakt bij haar baby dochter. Ze bedenkt de mooiste items om haar dochter mee te omringen zodra ze thuis is en gaat ook daadwerkelijk aan de slag met dit idee. Het resultaat: de mooiste producten voor het slapen en onderweg zijn nu beschikbaar voor alle baby's! Superstylish, lief en zacht. En wat wij ook fijn vinden; lokaal! 

De collectie bestaat uit een voetenzak, prachtige stijlvolle lakentjes, heerlijk zachte dekens voor de wieg en het ledikant, een bijtring, knuffels en de nu al iconische diaper clutch die ze samen met Van Veer bags maakte die je als mamma wanneer je kleintje uit de luiers is gewoon kan blijven gebruiken als party item. 

De collectie wordt in Europa geproduceerd, is van een bijzonder mooie kwaliteit en superstylish!

Slapen en onderweg

Het merendeel van de producten van Mies & Co zijn op het slapen gericht. Een baby slaapt meer dan de helft van de dag en een goede, diepe slaap is noodzakelijk zowel voor fysieke groei als voor de ontwikkeling van de hersenen. Het is daarom essentieel dat hij of zij omringd wordt door de beste producten die hem of haar die oh zo belangrijke rust geven.

Mies & Co gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen voor hun beddengoed: de dekentjes zijn van puur wol, dat houdt de baby lekker warm maar ademt ook goed. De lakentjes en superzachte teddy dekentjes zijn van 100% hoogwaardig katoen.

Voor de ouders on-the-go is er een maxi cosi voetenzak, gemaakt van teddy en met subtiel stipjes patroon. Het heeft 5 openingen waardoor hij in alle autostoeltjes past tot 12 maanden. Ook thuis is de voetenzak te gebruiken in de box of op een kleedje op de vloer: door de extra grote zak voor de voetjes die afgezet is met elastiek, kan het niet afgetrappeld worden.

Ouderschap in stijl

Echt uniek is de luieretui van Mies & Co: geen gesjouw met een enorme luiertas maar een prachtige suède etui met twee vakken waar je de luiers en doekjes in kunt stoppen. De etui is prachtig ontworpen samen met Van Veer bags en verkrijgbaar in zachtroze of zwart. Bovendien zijn alle exemplaren handgemaakt dus uniek. En het beste is dat je het later zelf kunt gebruiken als  clutch bag!

Bekijk ook de houten bijtring met teddy konijnenoortjes en het konijnen spenendoekje. Knuffelzacht en gegarandeerd een nieuwe favoriet van elk kleintje én de kersverse ouders.