House doctor

Toon 1 - 5 van 5
More filters

Het team achter de succesformule van House Doctor heeft een duidelijke missie:

Iedereen verdient een gezond thuis! Om die reden geeft House Doctor via social media haar klanten en volgers een dagelijkse dosis inspiratie voor een stijlvol, inspirerend en meer persoonlijk interieur. House Doctor helpt je het juiste “medicijn” te vinden voor jouw huis. Bij CozyKidz vind je vooral de items uit de collectie van House Doctor die wat ons betreft net het verschil kunnen maken in een stijlvolle en trendy kinderkamer of babykamer. Een fijn kleed, mooie lampjes of een handige opbergmand voor speelgoed, was of andere kleine items. 

House Doctor is net als CozyKidz een familiebedrijf waarbij broer en zussen Rikke, Gitte & Klaus in eerste instantie een industrieel ontwerpbureau bezaten. Door de enorme hoeveelheid ideeën die ze hadden voor meubelen, woonaccessoires, textiel en verlichting, besloten ze echter al snel een eigen woonlabel op de markt te zetten. In 1999 werd House Doctor opgericht.

Op dit moment werken er maar liefst 50 toegewijde ‘House Doctors’ op het hoofdkantoor in Ikast, waar steeds de laatste trends gespot worden en nieuwe producten & andere “noodgevallen” ontworpen worden door een enthousiast team. Alle producten worden intern ontworpen en vervolgens geproduceerd en verkocht door een steeds groter groeiend wereldwijd netwerk.

De stijl van House Doctor is provocerend, persoonlijk en niet te formeel. House Doctor is van mening dat het mixen van verschillende stijlen de nieuwste trend is. Dit in plaats van het combineren van verschillende producten in één zelfde stijl. Stel jouw perfect match samen en mix daarbij diverse merken, stijlen, kleuren en materialen. Daar zijn we dol op bij CozyKidz.