In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Kleur meer

Placeholder

Ferm Living

Net als vele andere designers die de oprichtster van ferm LIVING voor zijn gegaan, was het dagelijks leven hun inspiratie. Daarom zegt ze ook de collecties van Ferm LIVING niet te willen baseren op strategieën of calculaties, maar juist op wat het hart wil.

Wat eerst begonnen was als een grafisch design bedrijf, groeide uit tot Ferm LIVING nadat de oprichtster op een probleem stuitte. Ze wou namelijk een bepaald grafisch patroon op haar behang hebben om op de muur te bevestigen. Helaas was het patroon dat ze voor ogen had niet verkrijgbaar en besloot ze het product zelf te maken. Toen ze het product voor haarzelf gemaakt had, besloot ze ook anderen te verblijden door het ontwerp op de markt te brengen. Nadat dit ontwerp een succes was, is het bedrijf gaan groeien tot wat het nu is geworden.

Inspiratie
De inspiratie voor de collecties van ferm LIVING wordt uit het dagelijks leven gehaald. De oprichtster woont momenteel in een modern huis, waar altijd wel nieuwe inspiratie uit voort komt. Ook zegt de oprichtster vanuit haar hart en passie te werk te gaan en zo op nieuwe ideeën te komen. Want zegt ze, wat mij aanspreekt zal vast ook anderen aanspreken.

Materialen
Wat betreft materialen is er niet zo zeer een rode draad te vinden betreft het meest gebruikte materiaal en/of voorschriften betreft het gebruik van materialen bij de productie van de collecties. De materialen die onder andere gebruikt worden zijn keramiek, rubberverf, massief messing, ijzerdraad, metaal, touw, beton en katoen. Echter zijn er nog talloze andere materialen waarvan de producten gemaakt worden, dit is afhankelijk van de vorm, de buigbaarheid, de duurzaamheid en nog vele andere factoren.

Producten
Binnen het merk ferm LIVING zijn een aantal sub-merken/belangrijke collecties ontstaan. Zo is er bijvoorbeeld een collectie met gebreide omhulsuls met grafisch design voor peddels. Ook de Herman stoel is een echte uitblinker in de collectie, deze heeft een fris en modern design wat aansluit bij de rest van de producten van ferm LIVING. Naast de Herman stoel, is er ook een prachtige, multifunctionele opbergconstructie gemaakt. Deze constructie is gemaakt van metaal en kan op verschillende manieren in elkaar gezet worden. Verder zijn de kussens en behang van ferm LIVING erg in trek.

Als u van strak en modern Deens design houdt, dan is het zeker de moeite waard om de producten van Ferm LIVING eens te bekijken!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »