In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Kleur

Placeholder

design letters

Typografie is sinds het schrift is ontstaan een belangrijk onderdeel geworden van de samenleving. Tot voor kort werd typografie echter niet in overgrote mate verwerkt in meubelstukken of accessoires. Deze trend is pas veel later aan het licht gekomen. Design Letters was een van de eerste bedrijven die begon met het maken van letters om als woondecoratie te kunnen gebruiken.   

Het eerste product dat door Design Letters op de markt was gebracht, waren houten letters die aan de muur gehangen konden worden. Enkele tijd daarna werd er een nieuw design gemaakt, gebaseerd op de handgemaakte typografie uit 1937 door de Deense architect Arne Jacobsen. Vandaag de dag wordt het werk van Arne Jacobsen nog steeds als inspiratiebron gebruikt om nieuwe producten te kunnen creëren.    

Naast het ‘originele’ merk, Design Letters, bestaat er ook een sub-merk, namelijk Design Letters & Friends. Dit sub-merk is heeft net als Design Letters een zeer frisse en strakke uitstraling. Deze uitstraling kunt u ook bij andere Deense design bedrijven veel terug zien. Het is een duidelijk kenmerk van Deens design en momenteel erg populair binnen landen zoals Nederland.

De materialen die bij Design Letters gebruikt worden verschillen per ontwerp, er wordt gekeken welk materiaal het beste past bij het design en zo wordt een zeer unieke collectie samengesteld. Binnen deze collectie zijn voornamelijk woonaccessoires te vinden die u bijvoorbeeld in de baby/kinderkamer kunt plaatsen. Denk daarnaast ook aan gerei zoals o.a. bord, mok, beker en melamine Ook zijn de producten in verschillende kleuren beschikbaar, wat het geschikt maakt om met andere producten te combineren.  

Dit zeer unieke merk biedt vernieuwing en verfrissing in uw huis!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »