Deluxe Homeart

Toon 1 - 24 van 98
More filters

Deluxe Homeart is een Deens bedrijf dat bekend staat om hun prachtige, bijna niet van echt te onderscheiden, led kaarsen. Tegenwoordig zijn ledkaarsen steeds meer geaccepteerd in het interieur. Dit omdat ze veilig zijn, ook voor ouderen en kinderen, duurzaam zijn en in verhouding is het natuurlijk goedkoper dan steeds nieuwe kaarsen kopen.

Led kaarsen in alle maten en kleuren
De collectie van Deluxe Home art is vrij breed, maar wel basic. Verwacht geen schreeuwerige kleuren maat juist basiskleuren als zwart, wit, creme, zand, grijs, mokka, caramel, saliegroen en warm roze voeren de toon. De kaarsen zijn allemaal verkrijgbaar als waxinelichtjes, zowel klein als groot formaat. Verder zijn ze er allemaal als dinerkaarsen, ook in twee lengtes en in stompkaarsen. 

Kaarsen met afstandsbediening 
Op en top luxe zijn natuurlijk kaarsen die je met één druk op de afstandsbediening aan zet. Die afstandsbediening moet je hebben toch? Houd er wel even rekening mee dat hij op donkere en vooral bij zwarte kaarsen niet werkt omdat het op basis van infrarood werkt. 

De kaarsen werken op batterijen die worden niet meegeleverd. Als je goede batterijen gebruikt dan kun je echt heel lang kaarsen branden op een setje batterijen. 

Deluxe Home art & Cozykidz 
We hebben Deluxe aan ons assortiment toegevoegd omdat wij denken dat het een mooi, stijlvol, interieurproduct is dat ook voldoet aan onze kwaliteits- en duurzaamheids eisen. Als je de kaarsen nog niet kent kom dan eens naar de winkel in Venlo en/of Panningen om ze te bekijken en te proberen.