ALMA babycare

Toon 1 - 1 van 1
More filters

ALMA Babycare is een familiebedrijf waar de nadruk ligt op kwaliteit en esthetiek. Toen Isabel en Lukas de gelukkige ouders van dochter Alma werden kwamen ze op het idee om een unieke babycare lijn op te zetten onder het motto 'Because I love you, baby". De natuurlijke en aromatische producten bieden niet alleen een geweldige verzorging, ze zorgen er ook voor dat je onvergetelijke momenten met je eigen baby kan beleven. 

Isabel en Lukas hebben in 2 jaar tijd een geweldig Oostenrijks topnotch organisch gecertificeerd bedrijf opgezet dat de beste verzorgingsproducten voor baby's, kinderen en ouders produceert. De producten van ALMA Babycare zijn met veel zorg met de hand ontwikkeld zodat het baby's gevoelige huid aan niets ontbreekt.

De recepten van ALMA Babycare producten zijn ontwikkeld in samenwerking met Dr. Doris Brandhuber - een toonaangevende biochemist en aromatherapeut. De productie vindt plaats in Wenen. Alles is dermatologisch getest, wordt zeer goed verdragen door de huid en voldoen aan alle criteria van de Europese Cosmetische Raad. 

De producent kent alle leveranciers van grondstoffen persoonlijk. Je kan er zeker van zijn dat alle planten en natuurlijke bronnen die er gebruikt worden van kleine gecontroleerde boerderijen. De bedrijven gaan met zorg om met de natuur en grond en verwerven hoge kwaliteit olie van bladeren, fruit en noten. De producten zijn ontwikkeld, uitgebreid getest, gemixt, geroerd en gebotteld in hun eigen fabriek in Wenen. Een tijdrovende klus die de gewenste hoge kwaliteit waarborgt.  

ALMA Babycare produceert gereduceerde, bijna minimalistische feel-good producten met dat belangrijke beetje extra en ze gebruiken de absolute top qua ingrediënten. Olie is een simpel product. De kwaliteit van de bronnen is van cruciaal belang. 


De ontwikkelaars hebben expres hele subtiele aroma's gebruikt om de fragiele geur balans tussen ouders en kind niet te veel te verstoren. Alle producten zijn zeer mild en zacht zodat ze de ontwikkeling van jouw baby's delicate huid niet storen.

Een geweldig klein familiebedrijf gedreven door de liefde voor hun eigen dochter. We love it!