In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

Zodra je order klaarstaat voor uitlevering neemt onze transporteur contact met je op om een leverdatum in te plannen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag en er kunnen geen hele specifieke tijdvakken gereserveerd worden. Wel kan je vragen of je in de ochtend nog met het transportbedrijf kan bellen om een indicatie van de tijd op basis van de route van de vrachtwagenchauffeur te ontvangen. Een seintje 15 minuten voor aankomst is op aanvraag ook mogelijk.

De chauffeur levert je meubels (in dozen) op een pallet netjes af op de stoep voor je huis. Je regelt vervolgens zelf dat de dozen naar de kinderkamer of babykamer verplaatst worden, uitgepakt worden en je zet de meubels zelf in elkaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »