Piupiuchick

Toon 1 - 24 van 57
More filters

Piupiuchick, supercoole kleding voor kids!
Hou jij van net even iets anders, dat je kind niet hetzelfde draagt als de rest van het schoolplein? Dan is Piupiuchick echt jouw merk! Piu Piu komt van oorsprong uit Portugal en is een echt Portugees familiebedrijf met een hele berg creativiteit. Uitganspunt van de collectie is plezier en dat zie je ook wel terug. Of het nu hartje zomer is of donker en koud PiuPiu Chick brengt altijd kleur en toffe prints! 

Sweater wheater
Ieder seizoen opnieuw komen de (meestal) oversizes sweater weer terug in de collectie, zowel truien voor jongens als voor meiden. Meestal zijn deze truien voorzien van zowel een print of tekst op de voorkant als op de achterkant. Kinderen worden vrolijk van de teksten en kleuren, ze kunnen zich hiermee onderscheiden van de massa.

Maar ook supermooie jeans 
Naast sweaters is Piupiuchick ook heel sterk in jeans. Deze spijkerbroeken zijn er zowel voor boys als meiden en vaak in meerdere modellen en wassingen. Ook stoffen broekjes in mooie frisse kleuren ontbreken zeker niet in de collectie. Maten zijn meestal vanaf 3 jaar tot en met 12 jaar.

Combineren kun je leren!
Bijna alle items van Piupiuchick zijn met elkaar te combineren, zeker als je een beetje durft! Denk aan roze met rood en paars, of groen en blauw met geel. Probeer eens iets uit of vraag ons om advies. Op Instagram proberen we je met foto's van onze eigen kids in de collectie van Piupiuchick te inspireren. 

Collectie van Piu piu
Zoals gezegd heeft Piupiuchick altijd jeans en sweaters in de collectie maar dit merk is ook sterk in toffe rokjes, jurkjes stoffen broeken, bloesjes, crop tops en véél meer unieke items. Uit duurzaamheidsoogpunt is dit merk niet voorraadhoudend en is nabestellen haast niet mogelijk. op=op! 
Bekijk snel de collectie en shop je favoriete Piupiuchick items hier. 

Online en offline
Naast online shoppen kun je ook altijd terecht in onze conceptstores / kinderwinkels in het Limburgse Venlo en Panningen. Hier kun je de collectie bekijken, passen met je kids en kijken naar mooie combinaties met andere merken. Piupiu kan ook heel mooi gecombineerd worden met een wat rustiger merk zoals Nixnut, Phil & Phae of bijvoorbeeld House of Jamie.