Little Lights

Toon 1 - 6 van 6
More filters

De Little Lamps worden gemaakt door een klein familiebedrijf uit Krakow, Polen. 

Het verhaal begon bij het maken van het eerste design, de "Sleeping fox". Toen ze deze lamp maakten zijn ze eindeloos bezig geweest om een mooi en lief vriendje te maken voor op de slaapkamer maar om ook te zorgen dat er een mooi warm licht in de baby- of kinderkamer zou komen. Om te slapen of te lezen. 

Sinds die eerste lamp zijn ze ver gekomen om een hele set unieke lampen te maken die geïnspireerd zijn op de fantasieën van kinderen. 

De lampen worden gemaakt van 100% grenen hout. De geur en de textuur van de lampen maakt dat de lampen tijdloos zijn. Little lamps wil namelijk lampen maken die niet alleen een kinderleven meegaan, maar ook wordt doorgegeven aan de generaties daarna. 

Little lights is geboren uit liefde. Het is een product wat is ontstaan door het harde werk van een aantal toegewijde vakmensen. Deze vakmensen hebben een hele ziel en zaligheid gelegd in de ontwikkeling van de perfecte lamp. Voordat de lamp bij je thuis staat gaat er een zeer gedetailleerd proces aan vooraf. Dit omdat het vooral handwerk betreft. De lampen worden met de hand gepolijst en geschilderd. 

Het belangrijkste is dat de lampen de fantasie van kinderen aanwakkert. En natuurlijk om wat kleur en warmte te brengen in de huizen waar de Little lights staan.