Het is eindelijk weer lente en dat brengt een vleugje magie met zich mee! De vogels fluiten vrolijk, de steeds warmere zon op onze koppies en overal komen de mooiste kleuren te voor schijn. We kunnen weer naar buiten met onze kleintjes. Dat betekend natuurlijk ook leuke nieuwe outfits. Heb jij alle lente essentials al in huis?

Laten we beginnen met de bescherming tegen de, soms toch felle, lentestralen. Bescherming is enorm belangrijk voor de gevoelige ogen van je kleintje, maar dat betekent niet dat stijl opgeofferd hoeft te worden! De zonnebrillen van Izipizi, lil atelier en Liewood beschermen de ogen van jouw kleintje maar zijn ook nog eens mega leuk. Zo hebben we de perfecte zonnebrillen voor alle kleine avonturiers!

foto zonnebrillen

Naast hun ogen verdienen ook de tere hoofdjes van onze kleintjes bescherming tegen de zon. Daarom zijn zonnehoedjes een absolute must-have voor de lente. Voor de kleinste kleintjes hebben we de leukste zonnehoedjes van onder anderenLiewood, Konges Slojd en Nixnut. De leukste zachtste hoedjes met leuke prints en details. Zo kan jouw kleintje onbezorgd genieten van de buitenlucht, beschermd en stijlvol tegelijkertijd!

zonnehoedjes

 

Voor de al wat grotere kleintjes hebben we ontzettend stoere bucket hats van Liewood. Dit te leuke item beschermt niet alleen tegen de zon, maar maakt ook de outfit van jouw mini compleet.

 

foto hoedjes

 

Dan komen we bij de outfits! Wat is er nu fijner dan je kleintje te zien spelen in comfortabele, vrolijke outfits? Onze selectie lente items biedt een overvloed aan opties, van zachte rompertjes en vrolijke jurkjes tot trendy broekjes en shirtjes. Gemaakt van lichte, ademende stoffen en versierd met speelse prints en kleuren, zijn deze items perfect voor jouw kleintje. Van het rossen met vriendjes in de tuin tot het gezellig spelen op het strand.

Lente betekent dus nieuwe collecties kleding met vrolijke en kleurrijke prints voor jouw kleintje. Maar hoe style je al deze leuke prints? We hebben wat leuke looks samengesteld om jullie een handje te helpen.

 

outfits meiden

outfits jonges

 

Geen lente-outfit is compleet zonder de juiste accessoires! Denk aan schattige haarbandjes, kleurrijke sokjes en trendy rugzakjes. Al deze items maken de lente-look van jouw kleintje helemaal af.

 

fotos accessoires

Met deze lente essentials is jouw kleintje helemaal klaar om de prachtige wereld van de lente te ontdekken. Dus trek een leuke vrolijke outfit aan, zet de zonnebril op en vergeet dat schattige zonnehoedje niet, en ga lekker naar buiten genieten van het vrolijke lenteweer.

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter