De perfecte communie outfit!

Het is bijna zover! De communie komt eraan, en dat betekent dat het tijd is om de kids voor te bereiden op een dag vol plezier, gelach en prachtige herinneringen. Daar hoort natuurlijk een speciale en mooie outfit bij. Of je nu een jongen of een meisje hebt die binnenkort zijn of haar communie viert, wij hebben de leukste outfitideeën om deze speciale dag nog specialer te maken!

Voor de jongens

Voor onze stoere jongens is het leuk om een outfit te kiezen die netjes maar ook zeker stoer is. Denk aan een mooie crèmekleurige of lichtblauwe blouse van Lil Atelier of MarMar, gecombineerd met een stoere pantalon of jeans van House of Jamie of PiuPiuChick. Bretels of een tof denim jasje maken de look helemaal compleet. En als het zonnetje lekker schijnt op de speciale dag, vergeet dan niet een leuke korte broek voor na de mis! Zo kan er na de plechtigheid gezellig in stijl gespeeld worden.

Voor de meiden

Voor onze prinsesjes is de communie de perfecte gelegenheid om zich als echte royalty te voelen. Op deze speciale dag is het geweldig om een mooie zwierige jurk te dragen. Combineer de jurk met een fijn vestje en mooie schoentjes, en je hebt de perfecte outfit voor jouw meid.

Is jouw meid geen fan van jurkjes? Geen probleem! Kijk dan eens voor een prachtige flared broek van NavyNatural, gecombineerd met een mooie blouse. Ook dit is een geweldige keuze voor de speciale dag. Maak de outfits af met een leuk denim vestje en mooie haarklipjes, en je bent helemaal klaar voor de communie.

Klaar voor de grote dag? Aan alle toekomstige communiekantjes en familie: heel veel plezier!

Saar
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter