About us

Hi! 
Welkom bij Cozykidz. 

Leuk dat je er bent! Ons assortiment bestaat uit de mooiste, veelal duurzame, merkjes op het gebied van baby, kids en mama's. We hebben naast babykleding en kinderkleding ook heel veel (vaak leerzaam) speelgoed in de collectie. Ook voor (aanstaande) mama's en hun interieur kun je bij ons terecht. 

Het merkenpakket hebben we met zorg samengesteld en bestaat uit merken afkomstig uit Nederland, Denemarken en Portugal. De merken zijn zich bewust van hun footprint en proberen zoveel mogelijk te verduurzamen. Kijk voor een actueel merkoverzicht op onze merkenpagina.

Online willen we jouw shopervaring leuk, makkelijk en inspirerend maken, maar we vinden het ook superleuk als je naar een van onze stenen winkels komt. Je vind ons in Panningen en in het centrum van Venlo. 

Ons team bestaat uit enthousiaste dames die je graag helpen met het uitzoeken van een nieuwe outfit, een leuk cadeau of iets voor de aanstaande mama. Fan van Cozykidz? Naast de kinderwinkels hebben we ook een woon- & lifestyle winkel in Thorn en Panningen: Stijl28

Graag tot snel! 
En vergeet ons niet te volgen op de socials:
#cozykidznl
#stijl28