In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0

+31(0)85 0656434 nl| en

wall of fame

KAST AIMEE
Kast Aimee brachten we weg naar mama Ellen die er dit superlieve kamertje omheen maakte. Wij zijn vooral blij met de combinatie van blauw/grijs op de wanden en de accenten in het roze. Zo heb je wel een echte meidenkamer maar toch net even anders. Kast Aimee heeft ook een prachtige plek gekregen waar ze het licht mooi kan vangen; zie haar eens shinen! 

KAMER MILA MET KAST SOPHIE
Kast Sophie vertrok naar het kamertje dat mama Bianca maakte voor haar dochter Mila. En wat een prachtig kamertje is het geworden! De sfeervolle posters van Eef Lillemor en de bijpassende kaarten maken de kamer helemaal af! En deze slimma mama gebruikt de verzorgingsproducten van Naif. Prachtig gedaan Bianca; we love it! 

KAMER ROOS
Mama Danja wist ook zo'n prachtige mintgroene CozyKidz kast te bemachtigen voor de kamer van haar kleine meisje Roos. Dit werd de basis van het kamertje. De rest hield ze neutraal wit en met de accessoires bracht ze meer kleur in de kamer. Ze gebruikte de prachtige design Nijntje lamp (50 cm variant), een zelf samengestelde viltballetjesslinger van CozyKidz, posters van Eef Lillemor, de roze/grijze Kanindocka pop en een mooi roze accent met een Nobodinoz kussen. Well done Danja! En dank aan Studio Brenstijl voor de prachtige foto's. 

KAMER JUUL 
Kast Juul was de tweede kast die onze showroom verliet, moeder Inge was op slag verliefd. Rondom de kast creeerde ze een prachtige nieuwe peuterkamer voor haar kleine Juul. Met uiterste precisie werd het Sandberg behangNaco kleed en ieder klein accessoire (zoals het Nobodinoz sterrenkussen, de PinkNouNou panda, het Soft Gallery dekbedovertrek en de Kanindocka pop) uitgezocht door deze supercreatieve moeder. We komen zelden zulke stylish kamers tegen; en als we er dan ook nog onderdeel van hebben uitgemaakt met onze producten zijn we extra-mega-trots! 

KAST ISA OP HAAR PLEK
Kast Isa was de snelst verkochte kast in de CozyKidz geschiedenis; binnen 1 uur wist aanstaande moeder Annegreet dat dit de kast was die als pronkstuk in de babykamer voor hun kleine meisje moest komen te staan. Nu staat ie; we hopen dan de nieuwe bewoonster hem net zo mooi vind als wij! 

VILTBALLETJESKLEED VOOR JAE
Het eerste zelf samengestelde viltballetjeskleed dat we leverden was voor de prachtige kamer van Jae! Mama Mariska heeft maanden gewerkt om het babykamertje voor haar dochter tot in de puntjes te verzorgen; en dat is wat ons betreft echt onwijs goed gelukt. Prachtig en echt one of a kind; precies zoals wij het het liefste zien! En behalve het kleed kreeg onze kanindocka pop ook een mooi plaatsje! 

KAST MILA
De eerste kast die onze showroom heeft verlaten is de beeldschone kast Mila. En ze vertrok direct naar het uiterste puntje van Nederland: Maastricht! Daar mag ze nu staan pronken in de geweldig leuke kamer van Olivia. Wij hopen dat ze nog vele mooie jaren bij Olivia in haar kamer mag staan! 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »