In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

Our most recent work:

Styling

 

Behalve meubels bieden we ook volledige kinderkamerstyling aan. Weet je niet goed welke meubels te combineren met welk behang, welke kleuren op de wanden en wat voor accessoires? Wij helpen je graag!

Bij CozyKidz helpt een team van topstylisten je om de kinderkamer van je dromen te maken. We struinen alle beurzen af om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van alle ins en outs en de laatste trends op het gebied van kinderkamers; hier ben je aan het juiste adres.Totaalplan: 395 euro (inclusief BTW)

Je stuurt via e-mail/wetransfer de foto's en plattegrond van de kamer die getransformeerd moet worden, ook ontvangen we graag voorbeelden van stijlen of items die jullie heel erg mooi vinden. Wij koppelen je aan een van onze drie stylisten die vervolgens telefonisch een intakegesprek met jullie zal voeren. De stylist gaat voor jullie aan de slag en stuurt uiteindelijk per e-mail de volgende items op zodat jullie een droomkamer kunnen maken:
* moodboard
* kleurenplan
* shoppinglist
* plattegrond kamer

Finishing touch: 195 euro (inclusief BTW)

Wanneer je kamertje al grotendeels klaar is maar je hebt nog hulp nodig met de finishing touch is dit jouw pakket. Je stuurt via e-mail/wetransfer de foto's en plattegrond van de kamer waar je al mee aan de slag bent geweest. Wij koppelen je aan een van onze stylisten die vervolgens telefonisch een intakegesprek met jullie zal voeren. De stylist gaat voor jullie aan de slag en stuurt jullie een moodboard vol met plannen om het kamertje helemaal af te maken. Dit moodboard zal ze telefonisch toelichten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »