CozyKidz

€0,00 0

+31(0)85 0656434 nl| en

showroom

Ons bedrijfspand vind je op de Arnoudstraat 20D in Hillegom. De showroom is geopend op woensdag en zaterdag tussen 13uur en 17uur. We zijn goed bereikbaar, vanaf de A4 neem je de afslag Lisse, deze N207 rijdt je af tot aan Lisse. Aan het eind van deze N207 ga je bij de verkeerslichten (met links de McDonalds) linksaf en neemt direct weer de eerste links en rijdt je het bedrijventerrein op. na ongeveer 200 meter vind je ons pand aan de linkerkant van de weg; et voila, je bent gearriveerd!
In onze showroom hebben we een wisselend aanbod aan meubels staan in de vorm van een aantal kamers. Het is dus niet zo dat alle meubels en accessoires die in de webwinkel staan hier te bezichtigen zijn. Check altijd even of de spullen waar je interesse in hebt ook in de showroom aanwezig zijn.
 De showroom is alleen bedoeld om onze meubels te bekijken. Accessoires, verlichting en andere kleine items zijn soms gebruikt ter aankleding maar zijn veelal niet te bezichtigen. We gebruiken onze showroom - zoals je waarschijnlijk hebt opgemerkt - ook om foto's en video's voor onze website en social kanalen op te nemen en op deze dagen is het niet mogelijk om op bezoek te komen. Daarom hebben we de woensdag en zaterdagmiddag ingepland voor bezoekers. 
De meubels die je in onze webshop koopt kan je ophalen in onze showroom, altijd in overleg. De accessoires en kleine items kunnen niet afgehaald worden. Deze worden alleen verzonden. Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »