In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

retourneren

RETOURNEREN

Je hebt een wettelijke termijn van 14 dagen vanaf de ontvangst van de goederen om ons te laten weten dat je het product wil retourneren. Dit doe je door ons in een e-mail die je stuurt naar info@cozykidz.nl laat weten welke items je wil retourneren. Vervolgens download je ons herroepingsformulier dat je onder deze alinea kan vinden. Print dit PDF bestand en vul het formulier in. Deze stuur je samen met de te retourneren items naar ons postadres dat op het herroepingsformulier staat retour. Wanneer je niet over een printer beschikt kan je de benodigde informatie ook op een wit vel papier schrijven. Let wel op dat zonder herroepingsformulier je retour niet verwerkt kan worden. 

HERROEPINGSFORMULIER: Klik hier om het herroepingsformulier te downloaden.

Extra CozyKidz retourlabel service:

De kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of vermissing van de retourzending, we raden je daarom dus ook aan om het pakket via onze retourlabel service te versturen. We kunnen je een linkje toesturen toesturen waarmee je tegen het gereduceerde tarief van 4,95 een retourlabel naar CozyKidz (vanuit Nederland) kan downloaden en uitprinten. Je plakt het op de doos en hierna hoef je het pakket alleen nog af te geven bij een PostNL servicepunt. Voor Belgie en Duitsland kost een retourlabel  8,95. Woon je in een ander Europees land dan kunnen we je per land een kostenindicatie geven, dit zal zeker voordeliger zijn dan zelf de verzending regelen. Geef bij het aanmelden van je retour duidelijk aan of je gebruik wil maken van deze extra CozyKidz retour service.

Keep it together

We willen je verzoeken om alle te retourneren items tegelijk te versturen om zo onnodig veel administratieve rompslomp te vermijden. We besteden onze tijd liever aan het scouten van mooie nieuwe items voor jullie kinderkamers! 

Retouren die niet aangemeld zijn via e-mail of retourzendingen zonder ingevuld herroepingsformulier in de doos kunnen we niet in behandeling nemen.  

Welke bestelde artikelen van de site kunnen worden geretourneerd

Alle producten kunnen worden teruggestuurd, behalve die waarbij dit uitdrukkelijk is uitgesloten (meubels, kleden op bestelling, behang op bestelling en maatwerk zoals de DIY viltballetjesslinger). De producten moeten worden teruggestuurd onbeschadigd, in verkoopbare staat, in de originele verpakking. Het mag niet gebruikt of gewassen zijn, of schade hebben geleden en het is in een schone staat. Elk product dat beschadigd is, incompleet, of waarvan de originele verpakking is beschadigd, wordt niet retour genomen.

Als wij per ongeluk een vergissing hebben gemaakt met de bestelling (bijvoorbeeld maat of kleur), dan kunnen de goederen worden omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde product en nemen wij natuurlijk de kosten voor de retourzending op ons. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op via info@cozykidz.nl. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »