In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

retourneren

RETOURNEREN

Je hebt een wettelijke termijn van 14 dagen vanaf de ontvangst van de goederen om ons te laten weten dat je het product wil retourneren. Dit doe je door ons in een e-mail die je stuurt naar [email protected] laat weten welke items je wil retourneren. Vervolgens download je ons herroepingsformulier dat je onder deze alinea kan vinden. Print dit PDF bestand en vul het formulier in. Deze stuur je samen met de te retourneren items naar:

CozyKidz Kinderkamers
Westerdreef 69
2161GP Lisse

LET OP: Dit is een ander adres dan dat er op het herroepingsformulier staat, maar het enige juiste!

Wanneer je niet over een printer beschikt kan je de benodigde informatie ook op een wit vel papier schrijven. Let wel op dat zonder herroepingsformulier je retour niet verwerkt kan worden. 

HERROEPINGSFORMULIER: Klik hier om het herroepingsformulier te downloaden

Keep it together

We willen je verzoeken om alle te retourneren items tegelijk te versturen om zo onnodig veel administratieve rompslomp te vermijden. We besteden onze tijd liever aan het scouten van mooie nieuwe items voor jullie kinderkamers! 

Retouren die niet aangemeld zijn via e-mail of retourzendingen zonder ingevuld herroepingsformulier in de doos kunnen we niet in behandeling nemen.  

Welke bestelde artikelen van de site kunnen worden geretourneerd

Alle producten kunnen worden teruggestuurd, behalve die waarbij dit uitdrukkelijk is uitgesloten (meubels, kleden op bestelling, behang op bestelling en maatwerk zoals de DIY viltballetjesslinger). De producten moeten worden teruggestuurd onbeschadigd, in verkoopbare staat, in de originele verpakking. Het mag niet gebruikt of gewassen zijn, of schade hebben geleden en het is in een schone staat. Elk product dat beschadigd is, incompleet, of waarvan de originele verpakking is beschadigd, wordt niet retour genomen.

Als wij per ongeluk een vergissing hebben gemaakt met de bestelling (bijvoorbeeld maat of kleur), dan kunnen de goederen worden omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde product en nemen wij natuurlijk de kosten voor de retourzending op ons. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected] 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »