In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

CozyKidz te koop

Te koop : CozyKidz webshop/platform

 

Ruim 5 jaar hebben we gebouwd aan de - in onze ogen - perfecte webshop voor ouders (to be) en dat is wat ons betreft ook goed gelukt. Maar afgelopen november kreeg Hebe een aanbod voor een baan in de media waar ze geen nee op kon zeggen. Hierdoor is er alleen niet genoeg tijd overgebleven om CozyKidz op het niveau waarop we draaiden en groeiden voort te kunnen zetten. En met veel pijn in ons hart maar het vertrouwen dat er een nieuwe eigenaar komt die het merk en de shop nog verder kan laten groeien zetten we ons kindje te koop. 

CozyKidz loopt al jarenlang voorop als het gaat om nieuwe trends, slimme marketing en topservice aan onze klanten. Een merk dat zeer bekend is onder de doelgroep, een groot en mooi assortiment aanbiedt, een unieke custom made website heeft en op alle vlakken interessante content aanbiedt door een blog, instagram (30K volgers), facebook (15K volgers) en een eigen youtube kanaal met informatieve filmpjes. 

Het merk, de klantengroep en de site bieden tal val mogelijkheden voor een nieuwe eigenaar. Zowel als extra verkoopkanaal, maar ook als additioneel doelgroep-kanaal. CozyKidz is zowel geschikt voor online als offline verkoop, mede vanwege de eigen merklijn en de merkregistratie. Het bedrijf beschikt tevens over een serie relevante domeinnamen.

Koop je CozyKidz dan is dat inclusief overdracht van alle rechten op design, vormgeving, eigen fotografie, eigen video’s, klanten, order, leverancier, marketing data. Wij willen graag op korte termijn concreet om de tafel met geschikte overnamekandidaten. Er is een compact informatie-memorandum beschikbaar. Voor meer informatie over de verkoop kan je contact opnemen met Hebe van Asten-Koper via [email protected] 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »