In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

Zodra je order klaarstaat voor uitlevering neemt onze transporteur contact met je op om een levermoment in te plannen. Dit kan op maandag tot en met zaterdag en er kan een tijdsvak van 2 uur aangegeven worden waarbinnen de levering kan plaatsvinden. Er zullen 2 bezorgers zijn die de meubels tot in de kinderkamer of babykamer zullen brengen. Je regelt nadat de bezorgers de dozen in de kinderkamer of babykamer bezorgd hebben zelf dat deze uitgepakt worden en je zet de meubels ook zelf in elkaar.

Wanneer je hoger dan 3 hoog woont zonder lift horen we dit bij CozyKidz graag tijdig van je om overleg te hebben over de eventuele inzet van een verhuislift.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »