wood lage kast 3 deuren wit

Artikelcode: 041358
SKU: 1515
€999,00
Toevoegen aan winkelwagen
levertijd: 5 - 10 werkdagen
 • Details
 • Wood multi dressoir met 3 deuren. Zoals de naam al suggereert is dit nieuwe dressoir ontworpen als een meubelstuk met meerdere functies. Met zijn bescheiden hoogte en diepte zorgen voor compacte bergruimte zonder dat je onnodig vloeroppervlak verkwist. Tegelijkertijd zorgt de afgeronde vorm van de randen er voor dat het meubel visueel kleiner oogt dan het is. Het multi dressoir zijn beschieden afmetingen maken hem ideaal voor in de kinderkamer waar niet altijd evenveel ruimte beschikbaar is. Hij is geschikt voor schoenen, handschoenen, sjaals en mutsen bij de voordeur maar ook in de keuken om wat extra servies en glaswerk in op te bergen. 

  Wood multi dressoir wordt, zoals alle ander meubels in de Wood collectie, gedefinieerd door de geraffineerde details. Een speciaal 'soft lock' systeem zorgt ervoor dat er niet met de deuren gesmeten kan worden en voorkomt veel zere vingertjes. Het multi dressoir wordt geleverd met 3 smalle planken en 3 brede planken waarvan er 1 op een vaste plaats zit. Het dressoir heeft 3 deuren die worden verdeeld door een horizontaal accent.  Deze deling - bijna als een stukje gevouwen papier - dragen bij aan het gevoel van balans en geven het dressoir zijn karakter. De innovatieve handgrepen gemaakt van leer komen mooi samen wat het dressoir een mooi aangezicht geeft. 

  Aan de zijkanten van het multi dressoir vind je geintegreerde knoppen waar je vanalles en nogwat aan kan ophangen. Van de outfit van de dag, een balletpakje of badjasje. Je kan de knoppen simpel indrukken waardoor ze volledig integreren in de zijkant van het dressoir, dus niet alleen decoratief maar ook praktisch. De pootjes zijn van massief eiken of wit gelakt beukenhout, afhankelijk van welke versie je kiest. Het is precies deze combinatie van materialen en aandacht voor detail die dit dressoir echt laten opvallen; echt kwaliteit en vakmanschap. Het multi dressoir is een simpel en praktisch meubelstuk dat gebruikt kan worden voor vele doeleinden, van speelgoed tot pyjama's. De diepte is gebaseerd op de breedte van een kinderkledinghanger zodat deze - indien gewenst - geplaatst kan worden achter het linkerdeurtje. Tegelijkertijd bieden de bredere planken, die vrij geplaatst kunnen worden, ruimte voor items met afwijkende maten. 

  Zoals alle items van Oliver Furniture is deze commode en bovenblad gemaakt in Europa en voldoen ze aan de strenge EU regels voor veiligheid. De best mogelijke materialen wordt gebruikt die allemaal de aan de FSC eisen moeten voldoen voordat ze het cerfiticaat krijgen en worden afgewerkt met niet giftige interieur lak en verf. Er zijn geen zichtbare schroeven - een kenmerk van Oliver Furniture - en de nadruk ligt op het design en ongekende kwaliteit van de producten.  
   

  ++SPECS++Wood multi dressoir 3 deuren, wit
  Afmetingen – B:168 x H:126 x D:46 cm
  Kleur – wit

Volg ons @cozykidznl