In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0

+31(0)85 0656434 en| nl

oliver furniture seaside half hoogslaper wit afbeelding vergroten oliver furniture seaside half hoogslaper wit afbeelding vergroten oliver furniture seaside half hoogslaper wit afbeelding vergroten oliver furniture seaside half hoogslaper wit afbeelding vergroten oliver furniture seaside half hoogslaper wit afbeelding vergroten oliver furniture seaside half hoogslaper wit afbeelding vergroten oliver furniture seaside half hoogslaper wit afbeelding vergroten oliver furniture seaside half hoogslaper wit afbeelding vergroten oliver furniture seaside half hoogslaper wit afbeelding vergroten oliver furniture seaside half hoogslaper wit afbeelding vergroten
oliver furniture

seaside half hoogslaper wit

€1.074,00 Inclusief 21% btw

op voorraad

5 - 10 werkdagen

gratis verzending

montage service mogelijk

(0) beoordeel dit product

Prachtige half hoogslaper (low loft bed) uit de Seaside lijn van Oliver Furniture, een bed waar veel kleinere kinderen heel blij van gaan worden. 's Nachts de veiligheid en geborgenheid om lekker te slapen, en overdag de ruimte en vrijheid om fijn te spelen. De ruimte onder het bed geeft kinderen de mogelijkheid om heerlijk te spelen, zich te verstoppen maar ook om speelgoed netjes op te bergen.

De hoogte van het low Loft bed is zo hoog dat er gemakkelijk een vriendje of vriendinnetje kan blijven slapen, door eenvoudig een matras onder het low Loft bed te leggen. Met een mooi bijpassend gordijn als tent van Oliver Furniture wordt het speelplezier van kinderen nog groter. En 's avonds doe je het gordijn dicht, en het speelgoed is netjes uit het zicht. Dit gordijn is optioneel en extra bij te bestellen. Een fantastisch bed met geweldig Scandinavisch design.

Dit lieve bed van Oliver Furniture staat voor een doordacht design met de focus op functionaliteit, veiligheid, kwaliteit en een lange levensduur. Alle meubels van Oliver Furniture zijn gemaakt van berkenhout en MDF.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »