In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

+31(0)85 0656434 nl| en

Deze houten babygym van het nieuwe Deense merk Loullou is niet alleen prachtig om te zien, maar stimuleert de fantasie van je kleintje en moedigt de natuurlijke wil van kindjes om dingen te onderzoeken en te ondekken aan. Bij Loullou hechten ze veel waarde aan het natuurlijke ontwikkelingsproces van baby's en kinderen en willen hier met hun producten zo dicht mogelijk bij aansluiten. Zij gebruiken om te beginnen natuur-lijke materialen en kleuren. En door het ontwerp van de 1st Play rustig te houden kun-nen baby's op hun eigen tempo op onderzoek uitgaan. De babygym wordt geleverd zonder speeltjes, het leuke is juist dat er steeds wisselende dingen aan gehangen kunnen worden. Zo blijft je baby geïnteresseerd en gestimuleerd.

De Loullou 1st Play is 45x45x75 cm en daarmee lekker breed zodat je kindje er goed onder kan liggen. Aan de 1st Play kun je allerlei leuke speeltjes hangen. Loullou heeft zelf een aantal hangspeeltjes: de wollen wolkjes of de konijntjes van Konges Slojd, maar ook de Loullou bijtringen of Loullou bijtkoorden zijn met een leuk touwtje erg leuk om aan de houten babygym te hangen. Wat ook perfect aansluit bij Loullou is het Deense design merk Fabelab, de appeltjes- of strikjesslinger kan aan de 1st Play Babygym worden bevestigd, of de nieuwe knuffelhangers.
De 1st Play zet je gemakkelijk in elkaar, zonder het gebruik van schroeven of lijm. Je bevestigt het middenstuk aan beide zijkanten met behulp van houten wiggen.

De producten van Loullou worden ontworpen met het oog op alle ontwikkelings-fasen van kinderen. Zij willen deze fasen op een natuurlijke en pure manier ondersteu-nen en prikkelen. Eén van de belangrijkste voorwaarden hiervoor is dat alle producten en materialen worden gemaakt van duurzame en biologische materialen. Op die manier sluit je volgens Loullou het beste aan bij de pure en natuurlijke ontwikkeling van je kind.

Hoe vaak zie je tegenwoordig niet de meest felle, lichtgevende en geluidproduce-rende babyspeeltjes voorbij komen. Vanzelfspreken worden baby's hierdoor geboeid, maar bij Loullou kiezen ze een andere weg. Zij willen aansluiten bij je baby's natuurlijke ontwikkelingsproces, zonder storende geluiden of lichtjes die je baby kunnen verwarren. Je baby kan zelf rustig op onderzoek uit zodra het hier aantoe is. En is het na verloop van tijd uitgekeken op bepaalde speeltjes of toe aan iets anders, dan verwissel je het aanbod aan de babygym. 

De ontwikkeling van onze kinderen is volgens Loullou een puur en natuurlijk proces waarbij zij met hun speelartikelen zo dicht mogelijk willen aansluiten. Door te kiezen voor pure, biologische materialen voor hun artikelen wordt de ontwikkeling van je kind op een eveneens natuurlijke en pure manier gestimuleerd. Kinderen op een pure en natuurlijke manier laten ontwikkelen vinden zij erg belangrijk.

De 1st play van Loullou is gemaakt van 12 mm berken multiplex dat afkomstig is van FSC-gecertificeerde leveranciers. Het hout wordt vervolgens behandeld met eco-gecertificeerde verf en bijenwas. De afwerking is zacht en gepolijst. Er wordt niets on-natuurlijks toegevoegd aan deze mooie babygym! 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »