In verband met de zomervakantie is de levertijd van CozyKidz iets langzamer dan je van ons gewend bent. We verzenden orders in deze periode op maandag, woensdag en vrijdag.

Meubel- en behangorders worden doorgezet naar onze leveranciers en zo snel mogelijk geleverd, hou echter wel rekening met een vertraging omdat men in Scandinavie ook vakantie viert.
Happy Holiday!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Placeholder

blokken

Een prachtig cadeau voor de kleine waar jarenlang mee gespeeld kan worden. Houten blokken waar met veel plezier mee gestapeld kan worden. Hoe hoog kom je voordat de toren omvalt? Verder kan er ook nog heel veel van geleerd worden. Tellen van 0 tot en met 9 of voor de vergevorderde het alfabet van A tot en met Z. De blokken die CozyKidz beschikbaar heeft zijn van het Deense merk Design Letters met het bekende lettertype dat Arne Jacobsen in 1937 gebruikte voor het gemeentehuis in Aarhus. De houten stapelblokken van 4 x 4 cm zijn verkrijgbaar in blauw of roze per 10 cijfers (0 t/m 9) of per 26 letters (A t/m Z). Letterlijk erg stylish en zeker ook verantwoord, want de blokken zijn helemaal van hout gemaakt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »