Ivm kerstvakantie worden er geen pakketten gestuurd van 23 december t/m 2 januari.

Met de code Kerst2022 krijg je 20% korting op het gehele assortiment (bij besteding van min 25 euro).
Happy Shopping!

CozyKidz

€0,00 0 Er staan geen artikelen in uw winkelwagen

085-065 6434 nl| en

filter resultaten

categorieën

Prijs

Merken

Kleur

Placeholder

Bijtring / rammelaar

Zodra je merkt dat jouw baby op een knuffel of speen begint te bijten, of met zijn handje naar de mond grijpt, dan zou het best zo kunnen zijn dat jouw kleine tandjes begint te krijgen. Dit kan behoorlijk hinderlijk zijn, het doet pijn en kan jeuken. De baby kan humeurig worden, vaker huilen en zelfs met vlagen koorts hebben. Kijk dan even goed in het mondje van jouw baby; is het tandvlees roder en een beetje gezwollen, dan zou het dus zomaar kunnen zijn dat de eerste tandjes een weg naar buiten zoeken. Een bijtring kan dan verlichting bieden; een bijtring werkt pijnstillend bij het doorkomen van de tandjes en kiezen, daarnaast kan het ook nog eens als educatief speeltje fungeren: een ideaal babyspeeltje dus. Een bijtring is ook erg leuk om te geven als kraamcadeautje; een bijtring komt immers vroeg of laat altijd wel van pas en daarnaast vind iedere baby het fijn om ergens op te kunnen sabbelen. Lees meer over het kiezen van een veilige bijtring op zwangerwat.nu.

Rammelaars
Het is je misschien al opgevallen dat een van de eerste dingen die een baby kan is het dichtknijpen van de handjes. Bied een vinger aan en daar maakt de kleine graag gebruik van. Het kan zelfs lastig zijn om los te laten. Daar zijn rammelaars voor gemaakt. De kleine kan ze makkelijk vastgrijpen en een zacht gerinkel van de rammelaar kan daarna leiden tot een waar orkest. Het gerinkel van de rammelaar kan de motorische ontwikkeling van de allerkleinsten stimuleren. Bij CozyKidz kan je terecht voor verantwoorde rammelaars die zijn gemaakt van veilige en gecertificeerde materialen. Lees alles over de veiligheid van rammelaars op veiligheid.nl.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »